maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lomaraportti, Montemagno 2013

Ciao ja Buongiorno molemmille blogilukijoilleni!! Kotosuomessa ollaan taas ja karu paluu arkeen on koettu!!

Loma oli aivan loistava ja pieni pala sydäntä jäi Toscanaan ja Montemagnon kylään!!
Montemagnon kylän "keskusta" Villa Castagninon ikkunasta käsin kuvattuna
Eniten ikävä jää italialaista ruokakulttuuria, käsintehtyä tuorepastaa, kiviuunissa paitettua pizzaa, ilmakuivattuja kinkkua, juustoja, pestoja, viinejä, oliiveita, vasta puristettua oliiviöljyä, jäätelöä eli gelatoa, tuoreita leipiä, omaa uima-allasta, maisemia, fillarointia serpentiininousuissa ja juoksu ja fillarilenkkejä maastopoluilla korkeuseroineeen. Unohdinkohan listasta vielä jotain?!?

Majapaikkamme oli siis Villa Castagnino Montemagnon kylässä. Alla kuvina pihapiiriä.

Eli tilaa riitti hyvin ja aktiivisille ihmisille riitti tekemistä jo pelkästään aitojen sisäpuolellakin :)

Loma sujui lähinnä altaalla makoillen, uiden ja leikkien, fillarilla lähimaastoja kaluten, lähikaupungeissa vieraillen (sadepäivinä) ja muutaman juoksulenkinkin uskalsin käydä kokeilemassa!! Jalka kesti ihan ok ja kiputilat eivät pahentuneet!! Täytyy katsella miten jalan tilanne täällä suomessa oikein kehittyy.. Mutta olipas mukava juosta pitkästä aikaa!!

 Treenipuolella tuli lähinnä siis fillaroitua, uitua, juostua ja pelailtua pingistä :) Varsinkin fillarilenkit oli upeita ja alla muutamia maisemia noilta keikoilta.

maisemia vol 1
Polkuja vol 1
maisemia vol2
Polkuja vol 2
Vaimon kanssa lenkillä, priceless ;)
Polkuja vol 3
Polkuja vol 4
Polkuja vol 5
Polkuja vol 6
Polkuja vol 7
Tässä kartalla lempinousu Gombitellin kylään ja siitä vähän eteenpäin

Viimeisenä kokonaisena päivänä vedin Toscanalaisen triathlonin!! Ekan triathlon tyylisen treenin ikinä!! Uinti 12 metrin altaassa (150x12m=1.8km), siitä sitten suihkun ja vaatteiden vaihdon kautta fillarilla yllä näkyvän Gombitellin nousu ylös ja alas (59min16sek ja nousua 495m) ja sitten loppuun polkujuoksuosuus parin nyppylän yli (aika 35min20sek ja nousua +295m)

Nämä kuvat eivät liity ko triatlontreeniin, mutta kuvaavat hyvin tilannetta ja maastoja :)
 Eli loma oli menestys ja kaikki meni paremmin kuin oli edes osattu kuvitella!! Raportin loppuun vielä muutama sekalainen räpsäisy sieltä täältä ja mistä sattuu...

Ja ihan loppuun vielä tämän viikon tavoite: Torstaina fillarilla Juhannuksen viettoon, eli Vantaalta Hartolaan, matkaa n. 180km. Katellaan mites perse kestää... mutta nyt niitä kuvia :)
Uimahyppykisasta, Järvisten sykronoitu arabilainen ja sen alastulo
Rannalla oli hyvin mielenkiintoisia alueita...
Muksujen juoksukisa, Jimi otti varaslähdön...
Erittäin korkeatasoista pöytätennistä.
Joukkue Järvisen joukkuekuva

Välillä teoriaa...
...ja välillä palautus-gelatoa :)

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta tajusin, että olin lukiossa samaan aikaan vaimosi kanssa ja muutaman kerran juteltiinkin jotakin.. Mieleen on jäänyt meidän maajoukkueleiri Vierumäellä, kun juostiin happotestejä ja samaan aikaan leireillyt taitoluistelumaajoukkue tuli ihmettelemään ja kauhistelemaan menoa! :) Terveisiä vaan Elinalle!

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....