perjantai 31. toukokuuta 2013

Toscanaaaah ja jalan tilanne

Tämän blogin aihealueet ovat viimeaikoina olleet matkustus tai vaivoista valittaminen. Jatketaan siis hyväksi havaitulla linjalla ja puhutaan vähän molemmista :)

Huomenna starttaa Joukkue Järvisen kesäretki kohti Toscanan kukkuloita ja välimeren rantoja!! Sitä matkaa on tullut odoteltua nyt noin puolitoista vuotta, koska sen verran siitä on suunnilleen aikaa kun koko porukalla tällaisesta matkasta alettiin puhua ja sitä valmistelemaan.

Matkaan siis lähtee meidän perhe, vaimon veljen perhe ja appiukko ja anoppi. Matkan "teema" on appiukon ja anopin 60-v juhlat, joita juhlitaan siis alusta loppuun, koko kaksi viikkoa :) Eli ollaan paikanpäällä 1. - 15.6.2013 välinen aika :)

Sääennuste näyttää tällä hetkellä varsin kivalta:


Ajattelin ottaa matkalla niin rennosti kun kahden muksun, tai oikeastaan neljän muksun, kanssa nyt pystyy.. Eli vilskettä riittää varmasti, eikä laakereilla tarvitse paljoakaan varmaankaan makailla :) Mutta kyllä mä siellä aion liikkuakkin!!

Laukkuihin on pakattuna kesävaatteiden lisäksi myös täysi pyöräilyvarustus kenkiä ja kypärää myöden, joten jossain vaiheessa tulen maantiefillarin päiväksi tai kahdeksi sieltä vuokraamaan.. Ja sen lisäksi talolla jonne olemme menossa on käytössämme 3 maastofillaria, joten niilläkin tulee varmasti sotkettua!! Talomme pihalla on myös oma uima-allas, joten ehkä uimaankin jossain vaiheessa? Lisäksi laukuista löytyy myös vesijuoksutossut, joten eiköhän sitä välimeressä joku lenkki tule veivattua ;) Piha-altaamme ei siihen sovellu, koska se on liian matala.. Otan mukaan myös juoksukengät, mutta en niillä aio juosta, jos ei mitään ihmeparantumisia tapahdu!!

Eli toivotaan hyvää keliä ja terveitä ihmisiä :) Siitä on hyvä loma tehty!! Etenkin terveet lapset olisi ihan jees...

Ja sitten pieni info jalan tilanteesta. Se on hieman parempi, mutta ei vielä läheskään terve. Nyt on menossa telakkaviikko numero 10 ja jos ja KUN se ei ole Italiasta palattuamme kunnossa, niin kai se on taas lääkärille vaan mentävä.. ja sieltä magneettiin (mihin mulla ei vaan ole rahaa!!!). Mutta katsellaan näitä jalkajuttuja sitten parin viikon kuluttua seuraavan kerran...

Sen verran olen kuitenkin asiaa miettinyt, että löytyisiköhän jostain joku lääkäri joka voisi operoida mulle kaksi vasenta jalkaa? Kun tuo oikea on aina toiminut pelkkänä tukijalkana ja nytkin se on paskana... Duunin terveydenhuollon kautta se ei ainakaan ole kuulemma mahdollista.. Löytyisiköhän Virosta jotain...

Unelma tilanne ja win-win-situation!!
Ja jos tälläinen kirurgi jostain löytyisi, niin lupaisin samalla tehdä myös come backin vihreille veroille!! Sen verran olisi mageeta pelata futista kahdella vasurilla!! Mua ei pysäyttäisi varmankaan kukaan... ;)

Ajattelin lomallani pitää myös internetistä vapaan kaksiviikkoisen. Eli ei bloggailua, twiittejä, facebookkia, nettiä, ei mitään. Se tekee varmasti hyvää ja rentouttaa mieltä :)

Loppuun vielä isot tsempit kaikille huomenna Tukholman maratonilla uurastaville!! Etenkin Heinille, Janille, Villelle, Joonakselle ja Ragnarille!! Jos on joitain muita tuttuja tai lukijoita menossa, niin heille myös!!

Tulosvedot vielä kaikkien ajoista:
Heini 2.58:45
Jani 2.44:49
Ville 3.57:55
Joonas 2.49:59
Ragnar 2.39:12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....