perjantai 1. maaliskuuta 2013

Vet-SM hallien ennakkotunnelmia

No niin, huomenna ne sitten alkaa!! Nimittäin meikäläisen lyhyen juoksu-uran ensimmäiset viralliset SM-statuksen omaavat kisat!!


Kisaviikon olotilat ovat olleet parin kovemman viikon jäljiltä ja huonosti nukuttujen öiden takia melkoisen väsyneet, mutta keskiviikon valmistavat vedot, eilinen täyslepo + hieronta ovat saaneet aikaan vähän piristymisen merkkejä, joten ihan luottavaisin mielin lähden huomenna uran ekaa tonnivitosta raastamaan.

Koutsi-Akilta sain selvät ohjeet lauantaille: "36 sekunnin kierroksia lähdet vetämään, kyllä sä sen 4.30 vedät!!" Eli sitä taidetaan lähteä tasan 3.00/km -vauhtia rataa kiertämään ja katsotaan riittääkö jalat ja keuhkot maaliin asti :)

Ja sitten sunnuntain 3000m kisaan suunnitellaan taktiikka sitten la-iltana, kun tiedetään miltä tuollaisen 1500m kisan jälkeen tuntuu.. Mutta ennätystä silläkin matkalla hakemaan lähdetään!!

Kävin tänään hakemassa kisapaikoilta jo kisanumeronkin ja alla olevalla lapulla sitä pitäisi viikonloppu kilpailla!! Saa tulla kannustamaan ;)


Eli sellaista tänään, katsotaan mitkä fiilikset on kisojen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....