tiistai 26. helmikuuta 2013

Kisaviikko!!

Ja vielä kaiken lisäksi SM-kisaviikko!! Viikonloppuna on edessä siis Veteraanien SM-hallit Liikuntamyllyssä!! Ilmoitin itseni sekä lauantaina juostavalle 1500m matkalle, kuin sunnuntaina juostavalla 3000m matkalle. Ja sarjana siis M30.

M30 1500m:n kisaan on ilmoittautunut yhteensä 6 juoksijaa ja 3000m:n vastaavaan kisaan on 5 ilmoittautunutta. Pienen taustatyön tehneenä, kiitos ystävieni Tilastopajan ja Googlen, on oletettavissa todella tiukat kisailut himmeimmistä mitaleista!! Ystävieni mukaan muuan Sjundea IF:n J. Järvelä on ylivoimainen suosikki molemmille matkoille.. Itse odotan etenkin J. Klasilan kohtaamista molemmilla matkoilla, hän on kuitenkin usean eri ultrajuoksulajin SE-mies ja maratonkin liikahtanut alle 2.40.

1500m kisaa en ole siis ikinä juossut, joten siitä ei osaa mitään tavoitettakaan vielä sanoa, mutta kolmoselle lähden parantamaan parin viikon takaista ennätystäni, joka kirjataan siis 9.55,26. Mitaleita tulee sitten jos on tullakseen :)

En ole ikinä ollut yhdessäkään juoksukisassa vielä palkintopallilla, joten olisihan se melkoista jos se eka kerta olisi heti SM-tasolla ;) "Edellisestä elämästä", eli jalkapallouralta on toki plakkarissa useitakin SM-kultamitaleita (4 koulujen välisistä, 1 puolustusvoimista ja 1 B-junioreista)

Tällä viikolla olisikin tarkoitus ottaa harjoituksellisesti melko kevyesti ja palautella jalkoja edes hieman ennen noita viikonlopun karkeloita. Ensi viikosta alkaen sitten jätetään tämä pikajuoksuharrastus ja aloitetaan tekemään enemmän maratonspesifisiä treenejä kohti Köpiksen maraa... Odotan noita treenejä jo innolla!!

Seuraavassa bloggauksessa sitten kisaraportteja ja fiiliksiä viikonvaihteesta :)


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä pikamatkoille !
  Tonnivitonen 4:30 ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!

   Saas nähdä missä mennään tuon tonnivitosen kanssa.. Viime viikolla meni 6x1k/3min vika tonni aikaan 3.04, joten lähelle sitä 4.30 pitäisi ainakin pystyä...

   Poista
 2. Tsemppiä kisoihin ja mitsku- ja enkkajahtiin! :) p.s. kisojen jälkeen yhteispitkikselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :)

   Viikon päästä voisi olla eka sauma juoksennella sitä yhteispitkistä, ollaanpas siitä yhteyksissä :) Näiden kisojen jälkeen alkaa nimittäin "oikeasti" se valmistautuminen Köpikseen...

   Tsemppiä huomiselle Pirkkolan kolmoselle!!

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....