keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Talvi sen kuin jatkuu..

Mutta en anna sen pahemmin haitata, koska kyllä se kevät sieltä kohta tulee ja sulattaaa noi lumet pois kaduilta! Mutta treenivauhteja toi 5cm loska/lumikerros jalkojen alla hidastaa ihan kivasti :) Välillä meinaa ihan usko loppua omaan kuntoon, kun lenkkivauhdit vaan hidastuu... mutta kai se kunto siellä jossain syvällä koko ajan kehittyy, tai ainakin toivon että niin tapahtuu!

Mikäs sitten keväällä olisi sen mukavampaa, kun pääsee taas puhtaille asvalteille ja keskuspuiston poluille!! Toivon että samalla myös nuo treenivauhditkin kasvaisivat uudelle tasolle.. mutta sen näkee sitten keväämmällä :)

Treenejä olen tuon 3000m kisadebyytin jälkeen puskenut menemään ihan normaalisti ja viime viikolle kilsoja kolahti plakkariin pikkuisen yli 140 kpl sisältäen yhden kovemman hallitreenin, yhden 15km kiihtyvän vk:n ja sunnuntaina n.33km:n pitkiksen. Tällä viikolla olisi tarkoituksena vedellä kilsat sinne samoille hujakoille ja sitten ensi viikon alussa ottaa vähän rennommin ja samalla keskittyä viikonvaihteessa kisailtaviin Veternaanien SM-halleihin, joihin olen ilmoittautunut 1500m ja 3000m matkoille :)

1500m onkin taas sitten hyppäys täysin tuntemattomaan, joten sille matkalle ei ole tavoitteita sen kummemmin. Kolmosella yritän parantaa tuota toissa viikolla juoksemaani 9.55,26 mutta saas nähdä onnistuuko :) Osallistujalistakin on onneksi kasvanut ja ei ainakaan yksin tarvitse juosta.. Ja tilastokeskuksen tilastojen mukaan viivalla on todella koviakin menijöitä, ainakin mun silmissä!!

Eli siis treenit sujuu ja paikat on pysynyt suht koht kuosissa (mitä nyt vähän kolottanut akillesta, piriformista, takareisiä, taipeita, yms...) Mutta suurin pelastukseni on urheiluhieroja & soon-to-be fysioterapeutti -vaimoni Ellu!! Heti kun vähän jostain kolottaa, niin täsmäisku pari iltaa putkeen yleensä aukaisee onglmat kuin ongelmat ja matka sen kuin jatkuu :) Kannattaa tsekata Movelinan nettisivut, jos hyvä, halpa ja joustavilla ajoilla toimiva hieronta sattuu kiinostamaan!! Muutama blogilukija onkin jo Ellun käsittelyssä käynytkin ;)

Jatketaan siis harjoituksia ja palailen asiaan taas kun siltä tuntuu :)

PS. Viikonloppuna pitää lähteä EsportArenalle katsomaan, kun hullut juoksee rataa ympäri 24h putkeen... Kyllä minäkin joskus ultramatkan jos toisenkin aioin juosta, mutta tuollaiseen kisaan en kyllä ihan heti lähde ;)

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa seuraamaan E24:sta ja saa tulla moikkaamaan huoltajia.

  Mites se sun kotirataultran suunnitelman kävi?

  Santta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän päästä paikalle :)

   Mun kotirata ja muut ultradebyytit ovat jääneet tekemättä.. itse asiassa olen kisaillut tänä talvena entistä lyhyemmillä matkoilla, kuten 3000m ratakisassa :) Ensi viikolla on vuorossa Vetskujen SM-hallit ja 1500 & 3000m :)

   Poista
  2. Mielenkiintoista nähdä, miten nuo lyhyenpien matkojen kisat näkyvät sitten myöhemmin maratuloksessasi. Tsempit ensi viikon startteihin ja toivottavasti nähdään viikonloppuna Espoossa.


   Santta

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....