sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pakkasessa juoksu kulkee!!


No niin se olisi taas treeniviikko pulkassa!!

Eilen ja tänään oli luvassa pitkästä aikaa kunnon pakkasjuoksua, kun mittari oli siellä alle 10 asteessa pitkästä aikaa täällä pääkaupunkiseudullakin..

Viikonlopun treenailut vaikutti perjantaina katsottuna hieman haasteelliselta, niin paljon menoa oli meidän perhe taas viikonloppuun saanut mahdutettua. Samalla kun koutsi oli heittänyt ohjelmaan launtaille 60min VK -treenin ja sunnuntaillekin 2,5h:n pitkiksen, niin eihän siinä voinut muuta kuin laittaa kello soimaan 05.15 molempina aamuina ja lähteä vetämään treenit ennen perhekiireitä :)

Lauantai aamuun vedin 20 min verkka + 60 min VK:n kiihtyvästi + 20 verkka. Homma kulki ihan kivasti ja VK-osuus kulki 3.59/km @ avg158. Kylmyys ei haitannut kuin alku- ja loppuverkassa, mutta lenkiltä tullessani Adiokset oli saaneet kivan jääpeitteen ylleen ;)

lauantaijalat
Ja sitten sunnuntai aamuun tuli vedetyksi pitkis. Lähdin duunireittiä pitkin Pitskuun ja jatkoin siitä merenrantaan ja käännyin Lehtisaaressa takaisin, kun kellossa oli aikaa 1h15min. Kulku oli tänään kevyttä ja matka taittui todella helposti, sillä pitempäänkin olisin jaksanut, vaikka toiset 2,5h... Lenkin keskisyke 125 ja -vauhti 4:50/km on ihan ok näin talvitreeniksi ja ilman aamupalaa vedettynä...

Sunnuntainaama
Viikon juoksukilsoiksikin nousi mukavat 133,9 km, joten täytyy olla tyytyväinen tän hetken menoon!! Nyt kun vaan paikat kestäisi, niin keväällä voisi irrota Köpiksessä jo ihan kivasti!

Juuri äsken nousin vaimon hierontapöydältä ja jalat ovat taas ihan uuden tuntuiseet... melkein lenkille tekisi mieli lähteä ;) No jätetään se kuityenkin huomiselle ja keskitytään loppupäivä perheeseen ja siinä sivussa ehkä vähän Super-Sunnuntain valioliiga matseihin ;)

Ensi viikolla tarkoituksena vetää melkolailla samanlainen viikko, mutta lauantaina olisi tarkoituksena kisailla Hakunilassa 10km kisa.. Eli homma jatkuu huomenna palautellen tämän viikonlopun n. 54 kilometrin juoksuista...

6 kommenttia:

 1. Ei tosiaan näytä sua tuo pakkanen hidastavan. Toivottavasti jalat kestävät menoa! Lauantaina sitten starttiviivalla vetreenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti tikut kestää kesään asti ;)

   Ja lauantaina luvattu kylmää ilmaa, joten aika kylmä siellä kovaa on juosta!! Mutta näillä näkymin mukana ollaan!!

   Poista
 2. Jeah, hyvätä kuulostaa reenaamisesi. Kun vaan pysyt terveenä ja ehjänä niin maratonennätyksesi liikkuu keväällä täysin uusiin lukemiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katellaan nyt ensin miten tää talvi menee.. Mutta olen pian juossut alkuvuoden aikana yhtä paljon kuin edellisenä vuonna taami, helmi ja maaliskuussa yhteensä!! Mutta silloin oli siis noita jalkavaivoja koko alkuvuosi..

   Tsempit sulle keventelyyn, tuohon kuntoilijan pahimpaan painajaiseen ja vaikeimpaan ajanjaksoon!!

   Poista
 3. Hyvää settiä vedät! Itsellä ei tällä hetkellä toivoakaan vetää ulkona nelosen vauhtia. Mainiota, kun sulla hoituu hieronta noin kätevästi. Puotiniemen Leenalla taitaa myös puoliso huolehtia fysioterapiasta ym. Tsemiä Aktiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hietsu!!

   Hierojan kotona olo auttaa palautumiseen ja aikataulukseenkin huomattavasti!! Vielä kun vaimo saa noi fyssarin paperit luettua itselleen, niin avot ;)

   Ja joo, tällä hetekllä kulkee ihan kivasti ja olen pysynyt terveenä, vaikka kaikki muut perheessä onkin käynyt jos jonkinnäköisiä tauteja tässä kuukauden sisällä läpi.. Toivottavasti sama jatkuu tulevaisuudessakin...siis terveenä pysyminen, ei muiden sairastelu ;)

   PS. muistaakseni juoksit ainakin Aktian ekassa osakisassa ihan mukavaa, alle 4 min vauhtia ;) ja siitä kumminkaan ei kovin kauaa ole...

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....