maanantai 7. tammikuuta 2013

Come Back vihreille veroille!!!

Lahdessa järjestettiin viime lauantaina, eli 5.1.2013, Seppo Kaupin 60-v päivien kunniaksi jalkapallo-ottelu. Ottelussa kohtasi päivänsankarin opettamien jalkapallo-tietotekniikka luokkien vuosina 97-02 vs. 02-10 opiskelleet pelaajat.

Itse kuuluin noihin vanhempiin pelureihin. Olin itse kasaamassa meidän puolen joukkuetta ja saatiinkiin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kasaan hyvin vahva joukkue!! Joukkueeessa vilisi entisiä pelimiehiä ja yksi edelleenkin puoliammatikseen pelaava kaveri.

Itsehän lopetin jalkapallon kauteen 2007 ja sarjanousuun HIFK:n riveissä. Sen jälkeen olen pelannut muutaman pelin FC Zyklonien riveissä 2009 ja niiden lisäksi joissain yksittäisissä kaveriporukalla pelatussa ottelussa.. viimeisestä kerrasta nappikset jalassa oli kulunut kuitenkin jo 2 vuotta...

Mutta olipas kiva olla pitkästä aikaa kopissa ennen matsia, ottaa pieni lämpö höynän merkeissä (olin toki juossut pelipaikalle, n. 12 km), pelata itse peli ja sen jälkeen muistella vanhoja saunan, ruoan ja juoman merkeissä!! Oli itse asiassa niin kiva pelata, että hetken jo lauantai-illan aikana ajattelin, että pitäisiköhän sitä joskus vielä tehdä come back...

Ennen peliä otettu kuva. Itse numerolla 23 eturivissä :)
Kuvassa:
Ylärivi vasemmalta: Hirvonen, Riikonen, Ripatti, Pohjolainen, Kemppainen, Matilainen, Kovalenko, Oksanen, Vuorela ja Laaksonen
Alarivi vasemmalta: Poskiparta, Järvinen, Lampinen, Annunen, Sillankoski, Lehtimäki, Roni.

Itse ottelun vei meidän vanhuksien joukkue numeroin 3-1. Itse pääsin verestelmään vanhoja tehden maalin molemmilla jaksoilla.. Ensimmäisen pääsin sijoittamaan sisäterällä hienon syöttökuvion viimeisenä jäsenenä lähes tyhjään maaliin ja toisessa pääsin kääntymään boxissa, jonka jälkeen lähti takavuosilta tuttu vasurin kärkkäri etuyläkulmaan!! Harmi kun ei ole heittää linkiksi mitään videomateriaalia, joten joudutte vain uskomaan tarinani ;) 3. maalin teki Hirvosen Jukka.

Syötöt jäivät edelleenkin yleensä taakse... ;)
Ja palloonhan ei saa koskea kuin vasurilla...
Pelin jälkeen, eli eilen ja tänään paikat (siis jalat, vatsat, selät, kädet, niskat ja pää) on ollut niin kipeät, että ehkä se come back saanee silti jäädä.. toi kevyesti hölkkääminen sopii kuitenkin meille vanhemmille paremmin kuin tuollainen ryntäily paikasta toiseen :) Joten juoksu jatkuu ja muistoja voi futiksen parissa käydä jatkossakin verestelemässä tälleen vuoden parin välein :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä sun alkulämpö kauniisti askeltavan ahtialalaisen kanssa KALPENEE Sillankosken kenkävalinnan rinnalla! Kyllä taputan Jukkaa olalle, kun seuraavaksi näen. Mies ei höllää armotonta treenaustaan edes kenkien vaihdolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :)

   Miehellä oli jaloissaan lenkkarit JA juoksutrikoot!! Silti meinasi tehdä maalin OIKEALLA jalallaan ampuen pallon riman kautta Mukkulan koulun pihalle...

   Poista
 2. Muistoja voit verestellä futiksessa, mutta keskity siihen oikeaan lajiin eli juoksuun!! :) Hyvät tavoitteet sulla vuodelle 2013!
  t.ex-futari ja ex-lumilautailija Minni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se olisi tarkoituskin :)

   Futista on ihan kiva käydä pelailemassa silloin tällöin.. Toisaalta jos futistreenit alkaisi klo 05:00 ja pelit viikonloppuisin vaikka 06 tai 07, niin sitten voisin harkita uudelleen ;)

   Hmm.. pitäisiköhän perustaa seura.. yllä olisi treeniohjelmakin suht valmiina ;)

   Poista
  2. Päivänsankari kiittää tapahtuman osallistujia!
   t. ope

   Poista
  3. Ohhoh!! SK löytänyt mun blogin ;)

   Kiitos itsellesi!! 70-v juhlia odotellessa... lupaan tehdä 3!!

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....