sunnuntai 20. tammikuuta 2013

DNS Aktiassa, mutta hyvä treeni myllyssä :)

Eli sellaisen päätöksen tein, koska pakkasta oli minulle liikaa ja valitsin mieluummin uinnin lasten kanssa, päikkärit ja sen jälkeen hyvän hallitreenin liikuntamyllyssä :) Onnittelut ja hatunnosto kaikille eilen Hakunilassa taivaltaneille!! Kovia tuloksia ja uusia omia ennätyksiähän siellä oli jotkut säästä huolimatta tehnyt!! Onnittelut etenkin Heinille, joka teki uuden enkan tuollaisessa kelissä!!!

Kävin Liikuntamyllyssä tekemässä seuraavanlaisen treenin. Alkuverkkaa 4km + 3 x 4800m / 4min + Loppuverkka 3km, eli yhteensä 22km 200 metrin rataa ympäri!! Tekeekö se 110 kierrosta? Taitaapas tehdä ;)

Vedot kulkivat kivasti ja keskivauhti ja -syke olivat 3.43/km ja 165. Vetojen ajat olivat 17.44, 18.02 ja vika 17.47. Mitään linkkiä movescountiin en nyt tähän laita, koska sain ryssittyä sen siirron koneelle jotenkin melko täydellisesti ja sitä nyt ei vaan tällä hetkellä saa kellosta koneelle millään keinolla..

Tänään olisi vuorossa noin 2,5 tunnin pitkis, jossa pääsen juoksemaan ekaa kertaa mun uuden lenkkikaverin kanssa :)

Saas nähdä kuinka tarkka kaveri on kyseessä :) Ainakin se lupaa olla tarkempi kuin edeltäjänsä, mutta se ei ole vielä paljon luvattu ;)

No uskon kuitenkin että juoksen, hiihdän ja pyöräilen hänen kanssaan vielä monet lenkit!!

10 kommenttia:

 1. Kiitti! :) Eilen oli kyllä aikamoinen survivorsää, joka osittautui kuitenkin melko monen mielestä ihan mukavaksi talvijuoksusääksi, ainakin sitten maalissa. 22 km radalla, huh! En ehkä itse pystyisi siihen. Tuliko sullakin enkka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taitaa olla uusi enkka radalla!! Siellä on silloin tällöin kiva käydä, mutta kyllä ulkona ja tiellä on aina hauskin juosta/treenata!!

   Tänään lepopäivä :)

   Poista
 2. Terve! Tuo 3*20min ollut omasta mielestä mahtava VK treeni/pääkopan treenausta, varsinkin kun radalla juoksee ja 200m rinkiä!!! Syksyllä tehty porukassa myös rullasuksilla pari ensimmäistä vetoa. Hyvällä vauhdilla olet vetänyt ja jos vielä yksin niin täytyy olla Pää kunnossa tai sitten muuten vain hullu ;) !!! Tuolla treenillä uskon jotta paljo saanut rakennettua VK kuntoa, kunhan vain malttaa tehä niin, että vipankin jaksaa juosta loppuun asti, monesti vähän ollut kintaalla. Viime vuonna tähän aikaan olikin hyvä meno päällä, mutta iski vattatauti/lentsu ym... ny ei passaa sairastua, yrittäny mennä sillä metodilla jotta terveehin ei tartu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikka mullahan nuo ei ihan ollut 20 minsan siivuja. Mutta hyvin jaksoi juosta viimeisenkin, vaikka toi keskimmäinen vähän lipsahtikin jostain syystä hitaammaksi kuin 1. ja 3.

   Oli enkka radalla tuo 22km ja vielä tosiaan 200 metrin sellaisella!! Seinähulluhan sitä täytyy olla kun tätä lajia tosissaan treenailee ;)

   Meidän perhe on ollut kohta kuukauden päivät enemmän ja vähemmän kipeenä!! On ollut vatsatautia, influenssaa, flunssaa, yskää, nuhaa ja kuumeilua... mutta mutta meikäläiselle ei ole tarttunut mikään noista!! Toivottavasti toi terveihin ei tartu pätee jatkossakin ;)

   Tsemppiä treeneihin!! Ja mäkin sain kuin sainkin hommattua ton uuden GPS-podin, mitä silloin Vantaalla kovasti kyselin ;) Ihan pätevä laite, mutta vähän hankala, kun pitää kahta eri piuhaa ja kahta eri Moveslinkkiä käyttää treenien lataukseen :/ Mutta ehkä se tästä...

   Poista
 3. Mä puolestani rikoin lauantaina pakkasennätykseni. -24 C, 18km TV ja astmaattiset keuhkot kiittivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petra? Ootkos säkin alkanut lukemaan blogeja ;) Loistavaa!! (nyt siis oletin että olet se Petra jonka oletan sun olevan? ManUtd? Joenvarsi?)

   Kova ennätys!! Mulla varmaan se -22 ollut än talven juoksu enkka, mutta hiihtämässä oli n. -30 asteessa Rukalla :)

   Poista
 4. No en nyt varsinaisesti ole alkanut lukemaan blogeja. Mun VK treeni on vähän tökkinyt viime aikoina ja kaivoin tuskissani muutaman blogin ihan vaan lukeakseni muiden ideoita ja saadakseni vähän variaatiota treeniin. Ja kappas, toi 3x20min kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta! Glory United.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah tiesin!!

   Toi on mahtava treeni!! Vaikka mulla ei se ollutkaan ihan tuota 3x20min, niin hyvää tekee juosta pitkiä toistoja vähän kovempaa!!

   Koutsi oli laittanut mulle seuraaville viikoille 10x1km, 15km kiihtyvän ja 3x1km + 3x600m + 4x400m + 2x200m treenit!! Eli hyviä treenejä joita saa lainata ;)

   Poista
  2. Terve! Tuos on mielenkiintosia, varsinkin toi vipa! tehdäänkö se esim. 1min hölkkä palautuksella ja sitten kun tuo matka vaihtuu niin aina pidempi 3-4min palautus vai onko määritelty tuntojen mukaan?

   Mikko ei ilmeisesti vetojen välillä paljon edes huilaa;) pientä hölkkää vain kokoajan? Vierivä kivi ei saamaloidu!

   Itse oon yrittänyt noita pitempiä vetoja tehä just 20min ja 4min palautus ja sitten toisen vetotreenin, jossa mennyt lyhyempiä pätkiä, mutta tietenkin vähän lujempaa, esim. tänään kevyt intervalli 1-2-3-2-1 minuutit ja vauhdit matolla ja lujaa! (oho).

   Petralle tsemppiä vetotreeneihin. Näistä kovien juoksien blogeistahan näitä vinkkejä löytää... Ajattelin itekin joskus ehkä alkaa pitää, sitten kun on "kova" juoksija, ehkä vielä tyydyn lueskelemaan ja kommentoimaan sekä juoksentelemaan.

   Poista
  3. Joo, riippuu missä mä teen noi vedot.. Jos teen ulkona tiellä, niin tulee kevyesti hölkkäiltyä tai käveltyä palautukset. Matolla sama juttu, mutta hallissa sitä tulee käveleskeltyä vähän ja seuraava veto lähtee aina samasta paikasta, niin siinä odottelua loppuaika..

   Molemmille teille tsemppiä VK-treeneihin!! Ne ne kuitenkin on niitä treenejä, joista tulee se paras jälkifiilis!! Ainakin mulle!

   Ja älä puhu kovista juoksijoista ja meikäläisestä samassa lauseessa, kiitos ;)

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....