torstai 6. joulukuuta 2012

Kisaraportti: Hyvä Suomi -juoksu

No niin, mitenköhän tän nyt aloittaisi ;)

No aloitetaan vaikka lauseella: Mä en löytänyt kisapaikalle.

Siinä siis tämän päivän kisan lyhyt, mutta ytimekäs raportti :)

Ja yllä oleva tarina on tosi kuin vesi. Lähdin kotoota klo 10:45, eli hyvissä ajoin ennen klo 12:00 tapahtuvaa starttia. Olin katsonut reitin etukäteen koneelta ja kaiken piti olla selvää, mutta mutta...
Ajelin ristiin rastiin läpi Sipoon, Keravan, Tuusulan, Järvenpään ja Vantaan. Espoossa en sentään käynyt, ehkä... ja kun kello oli 11:40 totesin, että vaikka ehtisinkin paikalle, niin verkkaamaan en ehtisi ja ilmoittautuminenkin on mennyt jo 10 min sitten kiinni, joten päätin lähteä kotia kohti, ilman kisaa :)

Himassa sitten hölkkäilin tunnin verran ja siirsin tasavauhtisen reippaan huomiselle..
Eli jos tää juoksuhomma alkaa joskus maistua puulta, niin voinhan mä aina siirtyä suunnistajaksi...

Jukolan viesti 2015, mä voin olla aloitusosuudella, kuka lähtee messiin ;)?!

Itse asiassa olen nähnyt edellisestä joskus untakin... Lähdin paukusta liikkeelle täysin vastakkaiseen suuntaan kuin kaikki muut n. 1000 joukkuetta.. Noin kolmen tunnin hortoilun jälkeen palasin lähtöpaikalle löytämättä rastin rastia :) Muu jengi oli hyvin, hyvin tyytyväisiä..

Onneksi huomisesta sunnuntaihin pääsee korkeanpaikan leirille Lahteen. Sinne on helppo ajaakin, ei tarvitse kuin ajaa kehä III:sta etelään ja sitten Lahden motaria itään ja perillä ollaan...

päivän fiilingit...
PS. Minni, etsäviitsisi tulla koukkaamaan mut ensi viikon lauantaina kyytiin, niin saataisiin juostua se haastekin ;)

8 kommenttia:

 1. Hieno raportti! :)

  Mutta et sä kyllä mua hämää. Paljastettakoon se tässä nyt muillekin, että tämän blogin pohjimmaisena tarkoituksena on muuttua vuoden 2015 alussa suunnistusblogiksi ennen debyytti-Jukolaa. Meidän muiden joukkuekavereiden ei onneksi tarvitse valmistautua mitenkään kisaan, kun avausosuuden mies tyhjentää pöydän meidän muiden puolesta. ;)

  Filippo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo, vaikee sitä on frendejä hämätä.. Enhän mä eksynyt Lahessakaan kertaakaan!!

   Poista
 2. Voi Mikko sun kans :) Pyydä joulupukilta Tomtom GPS, niin löydät kisapaikallekin..
  Kinkkuhölkässä juoksin itsekin yhden risteyksen suoraksi (olis pitäny vasemmalle kääntyä), mutta onneksi reitinvalvoja juoksi seuraavaan risteykseen ja ohjas mut takasin oikealle reitin pienen koukun kautta :)
  t.Minni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!! Tollainen tomtom ranteeseen ja menoks!!

   Aina vaan pahenee, jos olet tollaisen ajan vetässyt siinä kelissä ja vielä eksynyt matkalla, niin tulee kyllä meikäläisellä äitiä ikävä siellä Hakunilan lumisilla teillä :) Noo, treenihän se vain on ;)

   Poista
  2. Alimittanen reitti. 8,5km..

   Poista
 3. Jos suunnistusjoukkueeseen hyväksyttäs toivottomia sohlareita jotka eksyy helposti ja eivätkä löydä rasteja kirveellälään, niin olisin takuuvarma valinta. Tämä on joskus iltarasteilla todettu. Huvittavinta on, että oon joskus opiskeluaikoina tehny 4-vuotta vöitä maanmittauslaitokselle, eli karttojen kanssa on tullu kyllä duunattua. Lisäksi olen hyvä löytämään oikean reitin outoonkin paikkaan tyyliin matkoilla, mutta suunnisturkartan kanssa eteneminen on todella tuskaisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää juoksijoiden suunnistustaidottomuus taitaa olla aika yleistä, sen olen viime päivinä huomannut :)

   Minäkin olen Urheilukoulun käyneitä TIEDUSTELU-joukkojen jäseniä, joiden kai pitäisi aika hyvin tuolla vastustajan edessä ja jopa selän takana navigoida :D

   Ehkä mä joskus vanhempana lähden sitten tuota Jukolaa kokeilemaan...

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....