maanantai 26. marraskuuta 2012

Hyvän päivän fiilistelyä :)

Kirjoitellaanpas nyt sitten hyvän päivän fiilistely bloggaus tällä kertaa :)

Viime viikolla flunssan jälkeen oli pari päivää sellaista puurtamista, että pohdin jo mattotestin siirtämistäkin tältä viikolta, koska turhaa sinne on väsyneenä ja ihan maassa mennä.. mutta mutta...

Tänään aamulla kulki duunimatka niin kivasti että otsikon mukaiseen bloggaukseen on nyt aihetta.. Oli se kuuluisa "Flow" tai "Runner's High" tai "Lentokeli" tai sitten nuo kaikki samaan aikaan!! Vai mitäs sanotte seuraavista kahdesta treenistä. Ensimmäinen tehty viikko sitten maanantaina ja jälkimmäinen siis tänään.

Ti 20.11. keskisyke 142 ja vauhti 4:36/km

Ma 26.11 keskisyke 129 ja vauhti 4:39/km
Eli matka oli viime viikolla pari kilsaa pitempi, mutta siis viimeisten 10,17 km:n osalta sama reitti samoihin aikoihin juostuna, eli kotoota töihin.

Siis käytännössä sama vauhti, mutta sykkeet ihan eri tasolla ja fiilis oli aivan eri myös. Tämä ja eilinen puolipitkä lenkki sai minut vakuuttumaan siitä, että kai sitä sinne matolle voi torstaina itseään lähteä rääkkäämään...

Eli tälläistä tänään. Yksi hyvä päivä on parempi kuin pussillinen huonoja :)

4 kommenttia:

 1. Joskushan se vaan menee niin, että kulkee suorastaan lentämällä ilman mitään ihmeempää syytä. Hyvä niin. Toivottavasti oot kaikki taudit selättäny ja kaikenkarvaiset influensat ym. pysyy loitolla. Ihan kivannäköistä käppyrää. Tosta on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän tuo menee.. pitäisi aina vaan muistaa lepäillä kunnolla eikä puskea väkisin jos ei kulje, mutta kun se on AINA niin vaikeeta muistaa :)

   Mun on pitänytkin kommentoida sun tekemisiä jo monta kertaa tässä lähiviikkoina, mutta aina sekin on jäänyt!!

   Sanonpas sen siis nyt. Todella hyviä viikkoja olet saanut tehtyä, Aktiassakin kulki hyvin, joten uskaltaisin lähteä veikkailemaan ihan 2:50 alitusta teikäläisellekin!! Mikäs on virallinen tavoite Dubaihin?

   Poista
  2. No kai sen tavoitteen Dubaihin uskaltaa paljastaa: se on just tuo 2:50 alitus. Ihan tyytyväinen oon jos tuo 2010 Amsterdamin tulos (2:58.55) paranee, mutta kyllä se on myönnettävä että tekis mieli siirtyä uudelle kymmenluvulle :)

   Poista
  3. Okei!! No en sitten ihan hakoteillä ollut :)

   Jos jotain voin tuon mun Vantaan juoksusta neuvoa heittää, niin kannattaa alusta asti pysyä siinä tavoitevauhdissa, eikä lähteä sekuntiakaan kovempaa vaikka helpolta tuntuisikin... sen pitääkin alussa tuntua hyvältä ja liian helpolta ;)

   Tsemppiä vikoille koville viikoille!!

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....