keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Flunssasta toipumista

Edelleen harmittaa tuo Aktia Cupin ja haasteen ensimmäisen osa peruuntuminen flunssan takia!!!

Kisassa olisi ollut todella kova taso ja selkiä olisi varmasti riittänyt aina ennätysjuoksuun asti! No, nyt toivotaan että Joulukuun 15. olisi vielä sulat tiet ja vähintään yhtä kova taso!!

Minni vs. Mikko haaste siis hieman muuttuu. Todennäköisesti me juostaan se kerrasta poikki -menetelmällä tuolla Joulukuun Aktiassa. Tai sitten kahtena osakilpailuna niin, että ensimmäinen osa 6.12 Keravan Hyvä Suomi -juoksussa ja toinen osa sitten tuolla Aktiassa, mutta todennäköisesti siis vain yksi kymppi ja se olisi tuolla Aktiassa. Tämä keskustellaan Minnin kanssa, kunhan hän ensin palaa Chiba-Ekidenistä Japaniasta... Tsemppiä muutes sinne!!

Tällä viikolla olen hölkkäillyt lähinnä pk:ta ja pyöräillyt paljon ja flunssa alkaa olemaan jo menneen talven lumia.. Huomenna ja lauantaina ajattelin vetää reippaampaa, joista tuo lauantain treeni tulee olemaan tiukempi. Koutsi oli laittanut lauantaille 12km TV-reippaan, joten mielenkiinnolla odottelen sitä.. Bakkenin treeneissähän, mitä olen treenannut nyt viimeiset pari vuotta, tuon oloiset reippaat oli aina jaettu 6x6min tai 8x6min pätkiin, joten mielenkiintoista juosta kaikki yhteen putkeen :)

Ensi viikon tärkein tapahtuma, siis treenirintamalla, on torstaille merkitty mattotesti. Menen tekemään joka syksyisen 'Suoran maksimaalisen hapenkulutuksen testin' Pajulahden matolle. Teimme tuon saman testin aikoinaan FC Lahden ja kunto-welho Kimmo Vapamaan johdolla kaksi kertaa vuodessa. Sitten kun joskus FC Lahdesta eteenpäin siirryin, niin päätin että "tuonne en muutes mene enään ikinä"... no, 2010 syksyllä varasin itse ajan sinne ja siellä olen sen jälkeen joka syksy käynyt ;)

Testistä saa selville eri treenialueiden vauhdit ja sykkeet, eri kynnyssykkeet & vauhdit. Samalla saa pienen verenkuva ja mikä tärkeintä RASVAPROSENTIN ;) Saas nähdä missä mennään tänä syksynä? Uskoisin että vauhdit on hieman parantunut, mutta rasvaprosentti on varmasti hieman koholla viime syksystä :)

Täytyy analysoida testitulokset sitten täällä blogissa hieman tarkemmalla tasolla.. Alla ote parin viime syksyn testituloksista ja viimeisin FC Lahden kanssa tehty testi.. Hauskaa miten paljon kovemmassa juoksukunnossa sitä on nyt, jos vertaa noihin futisuran aikoihin :D Vaikka onahn tuolla sitten poikkeuksiakin, esim. VO2 max on ollut silloin kovempi...


Mutta eiköhän jatketa tästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....