perjantai 16. marraskuuta 2012

Haasteen eka osa peruttu

Tälläinen ikävä päätös jouduttiin Minnin kanssa tekemään, koska molemmilla on flunssan oireita ja ei ole mitään järkeä lähteä toipilaana täysiä rykimään..

Haastetta pitää miettiä uudestaan. Vaihtoehtoja ovat varmaankin vain yhden osakilpailun kisa (15.12.12 juostavassa Aktian 2. osakisassa) tai sitten siirretään tämä huominen ensimmäinen osa esim. Keravan Hyvä Suomi -juoksuun, joka juostaan 6.12.12. Mutta tästä lisää sitten syksymmällä, kun molemmat kilpailijat ovat taas terveitä :)

Itselläni on siis ollut pientä nuhaa tässä tämä viikko, mutta en ole ihan täysin huomista vielä pois sulkenut.. Täytyy tässä kuunnella tämä ilta & huominen aamu ja tehdä sen jälkeen päätös kisasta. Jos päätän kisaan lähteä, niin lähden varmaankin tekemään vaan reipasvauhtisen TV-10km kisan, joten treeninä huominen otetaan, jos otetaan ollenkaan :)

Mutta katsellaan mitä huominen tuo tullessaan.. No ainakin se tuo tullessaan tyttären 3-v juhlat, joten niitä juhliessa menee lauantai, kuin sunnuntaikin iltapäivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....