torstai 1. marraskuuta 2012

Ensimmäisiä askeleita Nummelalaisena...

No niin, eilen illalla oli ensimmäiset Runner's High:n Eliittiryhmän yhteistreenit Pirkkolassa! Alkuverkan jälkeen juostiin 8 x n.1000m / 1min, jotka kulkivat varsin mallikkaasti :) Alussa mentiin muutama veto melko kevyesti ja siitä pikkuhiljaa kiihdyttäen, niin että viimeinen tuli pienellä loppukirillä 3:32. Pirkkolan rata oli jo jäässä, joten vedot juostiin Akin mukaan melko tarkasti 1km: mittaisella lenkillä, mihin osuu muutama tömpyrä ylöspäin ja tietenkin alaspäin myös.

Ensi viikosta alkaen olisi tarkoitus aloitella harjoittelemaan hieman systemaattisemmin, joten odotteln jo akin tekemiä ohjelmia innolla. Mukana pitäisi olla Coachin lupaamia erikoistreenejä Minnin pään menoksi ;) Saas nähdä mitä ne on...

Toivottavasti tuo talvi pysyy poissa vielä vähän aikaa, niin että esim. nuo keskuspuiston latuverkostot pysyvät meidän juoksijoiden käytössä vielä tovin. Toisaalta pieni hiihtäjä-minä odottelee sitä lunta, että pääsisi myös hiihtelemään, joten tää on aika win-win situation :D

Tulevana lauantaina juhlitaan taas vastasyntyneitä lapsiani! (3 ja 4 vuotta sitten) On siis aika joka syksyisten varpajaisten!! Tarina tämän takana on seuraava: Syksyllä 2008 syntyi esikoisemme ja pian sen jälkeen odoteltiinkin jo tyttäremme syntymää, joka siis syntyi 1v ja 1,5kk esikoisen jälkeen. Varpajaisia meillä juhlittiin siis "aina" syksyisin ;) Noo, syksyllä 2010 ei sitten enään lapsia kuulunut (Thank god ;)), mutta frendit alkoivat kyselemään että missäs Järvisen joka syksyiset varpajaiset oikein ovat? Niinpä syksyllä 2010, 2011 ja nyt 2012 ollaan juhlittu Varjo-Varpajaisia!! (Vinkki: Tää on paras keksintö pitkään aikaan, jolla saa kerättyä pojat yhteen edes kerran vuodessa!!!)

Eli siis suunnitelmissa olisi lauantaina vetää pieni mäkitreeni aamupäivästä JV:n, pikkubroidin ja muutaman muun kanssa ja sitten siitä iltaa kohti kera Valioliigan (Man Utd - Arsenal!!!), hyvän juoman & ruoan, saunan ja ennen kaikkea hyvien ystävien seurassa!! Sillä onhan varpaiset vain kerran vuodessa!! ;)

Näiden kahden varpaita sitä taas juhlitaan!!

2 kommenttia:

 1. Veikeän näköinen jälkikasvu teidän perheellä! :) Tuleekohan juoksijoita, jalkapalloilijoita vai taitoluistelija?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikko Järvinen8. marraskuuta 2012 8.13

   Kiitos!!

   Vai tuleeko mitään noista ;) ? Mutta kaikki merkit viittaavat siihen että jotain harrastetaan jossain vaiheessa :)

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....