keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Maratonviikon keskiviikko, eli hiilareita kupuun...

Aamulla se sitten alkoi!! Nimittäin tankkaus kohti Vantaan maratonia!! Samalla kaavalla ajattelin vetää, kuin edeltäviinkin kisoihin, joten jos n. kahden tunnin välein saisi jotain hiilaripitoista kurkusta alas ja siihen kylkeen 3dl vettä/h, niin hyvä tulee, tai on ainakin ennen tullut.. Alla osa tavaroista jota aion puputtaa..siis suurin osa.


Kävin aamusta tekemässä myös ns. viimeistelytreenin, joka sisälsi 4x5min marasykkeillä ja sarjojen välissä 2min hölkyttely. Kulku oli ihan mukava (vedoissa 3:51/km & avg151), vaikka klo oli 05:30, taivaalta ripsi vettä ja lämpötila oli siinä 6 asteen hujakoilla.. Tuollaisessa kelissä sitä pystyy vetämään shortseissa ihan helposti, mutta se kun lupailee vielä kylmempää sunnuntaille, niin täytyypäs miettiä uudelleen tuota kisavarustusta.. Joskos sittenkin trikoilla..

Edelliselle yölle Foreca lupailee n. 3 asteen pakkastakin, joten siellähän voi olla jopa liukastakin!! Alla tämän hetken ennuste...

Ja näinpähän viimeyönä ekan kunnon kisaunenkin.. Olin juossut 2/4 kierrosta, kun yhtäkkiä mun piti lähteä johonkin duunijuttuun pariksi tunniksi ja palailin sieltä sitten juoksemaan kisan loppuun.. Ei muutes mennyt alle 2:50...

Mutta fiilinki on siis hyvä ja lähdenpäs tästä syömään lautasellisen pastaa ja siihen kylkeen muutaman paahtoleivän, NAM!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....