maanantai 1. lokakuuta 2012

Alle 2 viikkoa jäljellä!!

Eli alle 2 viikkoa olisi treeniaikaa jäljellä ja niin kuin jokainen hyvin tietää, että kaikki työ juoksukunnon eteen on jo tehty ja tämän jälkeen sen voi enään pilata... Niinpä treenejä on tälle viikolle merkittynä enään 3 kpl...

Mutta tuleehan tuon kolmen juoksun lisäksi tietenkin pyöräilyä ja muita liikunnallisia suorituksia, mutta niitähän ei lasketa, eihän? No joo, fillarin laitan talliin keskiviikkona ja viimeiseen 10 päivään en siihen koske ja tämä on LUPAUS!!

Viime viikolla kilsoja kertyi enään rapiat 70 kpl, joista n. 29 tuli lauantain viimeiselle puolipitkällä lenkuralla, jossa juoksi 2h kevyesti ja päälle 10x1min/1min vetoja.. Noi vedot eivät kuuluneet ohjelmaan, mutta olen kopioinut nuo Ryan Hallin treeneistä ja ne tekee tosi hyvää tuollaisen pidemmän hölkän päälle!!

Viikonloppuna Berliinin maratonia seuranneena, odotan jo innolla että pääsee sinne ensi vuonna itsekin juoksemaan!! Mahtavan näköinen tapahtuma, jossa ei ainakaan reitistä ja sen tasaisuudesta jää enkka kiinni!! Tilauksessa ensi syksylle myös yhtä hyvä keli kuin tänäkin vuonna!!


On se mahtavan näköistä!! Pitää olla vain hereillä, kun ilmoittautuminen taas alkaa!!

Tuosta eilisestä maratonista ja sen vikoista kilsoista jäi muutes aika outo maku?! Kun ME karkasi, niin eikö nuorempi treenikaveri (Kimetto) saanut, vai eikö hän vaan halunnut edes haastaa vanhempaa treenikaveriaan kunnon kisaan? Keniassa taitaa olla noi sisäiset arvojärjestykset aika selviä ja taidetaan opettaa heti junnusta asti?! Koska siltä se ainakin eilen näytti...

Tuleva viikko olisi suunnilleen suunniteltuna seuraavan oloinen: Tänään fillaria, huomenna 20x1min/30sek -vetoja, keskiviikkona fillaria, torstaina 8x6min maravauhtisia vetoja, perjantaina lepoa, lauantaina 90-100min hölkkää ja sunnuntaina taas lepoa. Siihen johonkin väliin vielä hierontaa ja venyttelyt&lihikset, niin sehän alkaa olemaan 2. vika viikko jo hyvin pitkälle siinä :)

Kisaviikkoa ja HH-helvettiä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....