keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hyvää lomailua ja treenejä!!!

Kun tuo valioliiga alkoi miten alkoi, niin kirjoitellaanpas nyt sitten taas juoksusta ja sen treenaamisesta!!

Treeneissä on viime viikkoina ollut todella hyvä meininki ja olen pystynyt tekemään useita laatutreenejä!! Yleisfiilis kunnosta olisi taas positiivinen ja jotain kehitystäkin olisi jopa havaittavissa!

Viime viikolla tuli juostua 121,8 km ja mukaan mahtui useita vauhdikkaampiakin treenejä!! Viikon päätti Vantaalle valmistautumisen ensimmäinen Marathon Key Session, joka kulki paremmin kuin hyvin, ottaen siis huomioon kaikki viikon edeltävät treenit, jotka sisälsivät myös mm. Tämän 3h:n hölköttelyn ennen duunia...

Tällä viikolla olenkin saanut viettää viimeistä kesälomaviikkoani ja olemme perheen kanssa viettäneet sitä täällä Lahdessa. On aina mukava palata omiin lapsuusmaisemiin ja kierrellä juosten läheistä pururataa ja samalla muistella kuinka sitä joskus täällä leikittiin ja telmittiin kaikenlaista.. myös läheisen Sorvasenlammenkin kävin yhdellä lenkillä kiertämässä :)

Eilen vaelsin täältä vanhempien luota pikkuveljen luokse, eli tarkemmin sanottuna Lahden Hiekkanummesta Hollolan kirkonkylälle. Kirkon tornille saapuessani oli kellossa vasta 2:28, joten enkin 3h:n tavoiteajasta oltiin vielä reilun 30 minuutin päässä. No ei auttanut, kun heittää Camelbak broidin pihaan ja lähteä kiertämään vielä pientä sakkolenkkiä.. Ihan loppuun juoksin vielä muutaman kilsan reippaasti, jonka jälkeen olikin kiva päästä valmiiseen pöytään syömään :) Lenkin maisemat olivat mahtavat, mutta hieman matkantekoa haittasi liian lyhyet sukat ja niistä aiheutunut pieni hiertymä vasemman akilleksen päälle.. Ja kun haava saa lähes 3h vuotaa, niin ehtiihän siinä vähän verta jo tullakin...Kirjoittelen tätä nyt iPadilla, enkä jostain syystä saa kuvaa tähän näkymään, mutta täältä sen pitäisi pystyä katsomaan.. Itse juoksun datat täällä.

Tällä viikolla pitäisi vielä juosta 4 x9min ja kympin ratatesti, joten helppoa ei tule olemaan loppuviikostakaan.. Mutta onneksi on lomaa, niin se on edes hieman helpompaa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....