perjantai 17. elokuuta 2012

Huomenna sitä taas saa, nimittäin Valioliigaaaa...

Eli kirjoitellaanpas tänne välillä jostain muustakin kuin treenaamisesta ja juoksusta, nimittäin JALKAPALLOSTA! Ja vielä tarkemmin Englannin valioliigan alkamisesta ja omista odotuksista Man Unitedin kaudesta!!

Itse en ole hirveämmin kesän siirtoja ja muita uutisia seuraillut, mutta keskiviikkoiltana pamahti melkoinen pommi kun Manchester United ilmoitti ostaneensa Robin Van Persien Arsenalista!! Olihan tästä huhuiltu jo aikoja, mutta en missään vaiheessa tätä henkilökohtaisesti uskonut!! Näiden kahden joukkueen välillä ei ole nähty, tai siis ainakaan viimeisen 20 vuoden aikana, siirtoja puoleen eikä toiseen.. (Okei Silvestre siirtyi pari vuotta sitten, mutta sitä ei lasketa pelaajaksi...)

Viime kausihan päättyi karmaisevaan Manchester Cityn tekemään yliaikamaaliin, jolla se nousi tasapisteisiin Man Unitedin kanssa. Paremmalla maalisuhteella City vei sitten kannun siniseen osaan Manchesteriä, ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin!!!

Mutta nyt alkaa uusi kausi ja uudet kujeet!! Uskoisin että tulevallakin kaudella mestaruudesta taistelee tasapäin Manchesterin ylpeydet ja sijoista 3. - 6. käydään taas kovaa taistelua Chelsean, Arsenalin, Liverpoolin ja Tottenhamin kesken. Okei, Chelsea voi jopa yltää kärkitaisteluunkin, sen verran rahaa on taas Venäläinen Akradabramoovits laittanut haisemaan!!!

Itselläni on "hieman" ristiriitaiset tuntemukset tuosta RVP:n siirrosta punapaitoihin!! Sitä kun oppinut jo vihaamaan jotain vastustajan pelaajaa, niin on vaikea yks kaks alkaa hänelle hurrailemaan.. Vähän sama oli Michael Oweninkin siirron kanssa aikanaan, mutta kyllähän tuohonkin tottui.. Varsinkin tämän Manchesterin Derbyn voittomaalin jälkeen ;)

Ehkä annan tälle herralle mahdollisuuden ja toivon, että muutaman kuukauden kuluttua kirjoittelen tänne kuinka hyvin hän on pelannut!! Tuleva kärkipari näyttää ainakin paperilla (ja kuvassa) mahtavalta!!


Tulevan kauden kokoonpanoakin hahmottelin pienessä mielessäni ja sekin näyttää kyllä pelottavan hyvältä!! Okei, tiedän että ei United tuollaisella kokoonpanolla pelaa kuin mun unelmissa, mutta kuitenkin!! Saas nähdä mihin Sir Alex saa mahdutettua toisenkin uuden hankintansa Kagawan!! Ehkä tuohon Andersonin paikalle, mutta mä kun niin tykkään tuosta Anderson - Cleverley akselista!!


Myöskin Paul Scholes tulee pelaamaan aina kun jaksaa ja voi, joten senkin takia tuo nyt yllä oleva avauskokoonpano on tuollaista hahmottelua vaan.. Samoin tulee pelaamaan Giggs ja Carrick ja Young, joten ei ole helppoa Sir Alexilla omaa avauskokoonpanoaan suunnitellessaan!! Mutta hauska nähdä mitä vanha punanenä keksii maanantai-illalle, kun Everton ja Man United avaavat kautensa Goodison Parkilla klo 22:00!!

Niin, ja veikkaukseni tulevan kauden Top 6 -järjestyksestä on:
1. Man United
2. Man City
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Liverpool
6. Tottenham

PS. Treenitkin menee ihan ok ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....