maanantai 4. kesäkuuta 2012

Project 77 second off

Nyt on otsikon projektille omat sivut täällä blogissa!!! Sivut löytyvät alasivuna tuosta yllä olevasta navigaatiosta tai sitten suoraan osoitteesta http://kilpakuntoilija.blogspot.fi/p/project-77-seconds-off.html. Sivuilla oleva kello kertoo, että paukkuun on aikaa tasan 132 päivää 2 tuntia ja 6 minuuttia...

Sinne on tarkoitus kerätä kaikki treeneiksi luokitellut suoritukset 18 viikon ajalta, huipentuen sitten Vantaan maratoniin 14.10.2012!

Eli tämä viikko otetaan vielä rauhallisesti, tehdään fiilisten pohjalta hyviä treenejä, nostetaan taas vähän juoksemista edelliseen viikkoon nähden ja sitten ensi viikon alusta taas sitten vähän systemaattisempaa harjoittelua!!

Olen päättänyt, että juoksen ns. testipuolikkaan Jyväskylän Finlandia maratonilla 8.9. Viime vuodelta jäi Finlandian kokonaisen kisasta sen verran hyvä fiilis, että sinne pitää palata tänäkin syksynä :) Siellä olisi sitten tarkoitus juosta sinne 1:20 hujakoille, jotta syssymmällä olisi sitten mahiksia sen 2:50 ali... Matkalla tosin muitakin kisoja ja 5k & 10k testejä, mutta niiden toteutus selvinnee sitten matkalla!!

EM-kisoja tässä odotellaan myös!! Jotenkin sellainen kutina, että Saksa voisi olla tänä vuonna kova... Mutta kisaveikkausta en tällä kertaa tule järjestämään, sen verran se on paisunut edellisissä kisoissa, että pakko pitää yhdet välikisat sen suhteen ;) Onneksi Ändy sentään järjestää, niin pääsee veikkaamaan myös tänäkin vuonna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....