tiistai 29. toukokuuta 2012

Maratonin jälkihöyryissä

Toista viikkoa mennään jo kisan jälkeen ja jalat alkaa pikkuhiljaa olemaan jo palautuneessa tilassa. Ei siis täysin palautuneet, mutta juoksu kulkee jo ihan okei. Ajattelin ottaa vielä tämän ja ensi viikon rauhallisesti pk-lenkkien & fillaroinnin parissa ja sitten aloittaa valmistautumisen kohti Vantaan maratonia 14.10.2012!!

Kööpenhaminasta jäi tosi hyvä fiilis ja sinne palaan vielä toisenkin kerran, se on varma!! Itse kisastakin jäi hyvä fiilis, sillä siitä jäi sellainen fiilis, että kyllä ton matkan voi vielä kovempaakin juosta.. Lopun pieni hyytyminen edesauttaa moista ajattelua ja sehän on vaan hyvä juttu, että jää syksyllekin jotain tavoiteltavaa (sub 2:50)

Kesän ja syksyn projekti kulkee siis nimellä "77 seconds off", joten siihen on kaivettava jaloista nuo mainitut 77 sekuntia verrattuna tän hetkiseen kuntoon. Kuulostaa helpolta, mutta sitä ei varmasti tule olemaan!! Eiköhän me muta vedetä tää projekti Vantaalla samassa porukassa ns. päätyyn asti? :)

Treenit jatkuu Marius Bakkenin sub 2:45 -ohjelmalla jatketaan ja uskon että jos terveenä pysyn, niin tuon 2:49:xx ajan saavuttaminen ei pitäisi olla ylivoimainen este!! Mahtava treeniohjelma muutes ja suosittelen sitä kaikille, ketkä tykkäävät seurailla jotain harjoitusohjelmaa ja tykkäävät monipuolisista treeneistä!!! Okei se maksaa 47$, mutta siinä tulee mukana myös paljon kaikkea muutakin kuin pelkkä ohjelma. Se paketti on sellainen nettisaitti, mihin vain käyttäjillä on pääsy. Marius päivittääkin sivuja ajoittain, nyt on menossa versio 2.0!! Kaikki tulevat päivitykset ja muut sisältyvät tuohon 47 dollariin!! Olen myös keskustellut Mariuksen kanssa mailitse ja hän siis vastailee niihin ihan henk.kohtaisesti!!

Nyt siis pari viikkoa vielä iisisti ja sitten taas täysi runtu päälle!!

Alla vielä video Köpiksestä, jossa on matkaa takana n.37 km ja edessä se 5,2...


Ja pari kuvaa reitin varrelta..

hyvin kulkee, vaikka vetoapuja ei enään ollutkaan...

ja matka jatkuu, ja jatkuu, ja jatk....

 


Loppusuoralla ei tainnut olla ihan helpoin fiilis päällänsä ;)

6 kommenttia:

 1. Vedetään vaan. Mulla pääty tulee vaan vähän myöhemmin vastaan...

  Hyvältä näyttää 77sec -projekti jo nyt !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muta, eiköhän me aikalailla samoissa ajoissa siellä Vantaalla pyöritä.. Pääty voi sitten tulla ihan missä vaan vastaan, kunhan se alkaa vähintään 2:49:xx :)

   Poista
 2. Wow! Onnittelut upeasta juoksusta! Eikä jäänyt B-luokkakaan kauas. Vantaalla sitten alle 2.50!

  VastaaPoista
 3. Kiitti Moguli!!

  Joo, toivottavasti seuraavan maran jälkeen saa muuttaa tota profiilin tekstiä Cluokasta B-luokkaan :)

  Tein tuonne sivun oikeaan laitaan omat sivutkin sille projektille :) Arvaa keneltä olen ottanut mallia ;) ? Sinne olisi tarkoitus laittaa treenejä muistiin viikkotasolla ja seurailla muutenkin kulkua ja tuntemuksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai nyt pienen sivujen muokkauksen jälkeen se löytyy tuolta yläpalkista... :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....