maanantai 11. kesäkuuta 2012

Uusi projekti vihdoinkin käyntiin!!

Köpiksen jälkeen, eli viimeiset kolme viikkoa olen himmaillut ja treenaillut todella kevyesti. Tämä "mini OFF-season" oli ihan suunniteltu ja tervetullut pieni hengähdystauko, ennen seuraavaa kovaa rypistystä :) Nyt on jalat ja pää taas täynnä intoa treenata!!!

Ja se 18 viikon rypistys alkoi tänään aamuvarhaisella kevyellä fillarilenkillä kotoo töihin. Iltapäivällä olisi tarkoitus hölkkäillä samaa reittiä takaisin.. Nyt olisi siis tavoitteena treenailla seuraavat 3 viikkoa vähän määriä nostellen ja sitten heinäkuun alusta startata Bakkenin 15 -viikon ohjelma, joka huipentuu 14.10 Vantaalle.

Tein myös ensimmäiset merkinnät tuonne Project 77 seconds off -alasivullekin. Sitä olisi tarkoitus täytellä ahkerasti, jotta sieltä sitten näkisi helpommin tuota kokonaiskuvaa menneistä viikoista.

Löysin mahtavan Maraton -Z sanakirjan Raasto.com -sivustolta!! Voisi sanoa, että tulevan projektin päätavoite olisi maaliviivan jälkeen saavuttaa täydellinen Maratononnellisuus (= kaikkien maratoonareiden tavoittelema tunne, joka aiheutuu uran tärkeimmän maratontavoitteen saavuttamisesta, täydellisesti onnistuneesta maratonista. Antaa ikuisen suojan maratonpettyneisyyttä vastaan. Vain harvat maratoonarit pääsevät koskaan maratononnellisuuteen). Maratonluotto (= usko onnistumiseen maratonilla) on edelliseen ainakin kova :)

Ja samalta Raasto.com -sivustolta löytyy myös mahtava artikkeli, joka käsittelee optimaalisen maratonsuorituksen saavuttamista. Kannattaa lukea!! Mahtavaa puintia :) Ko artikkelista on myös seuraava kaavio, jossa on huomioitu KAIKKI mitä optimaaliseen maratoniin tarvitaan!! Siihen ei siis riitä pelkkä maratonharjoittelu... (Kuvassa käytetyt termit voi käydä suomentamassa yllä olevasta sanakirjasta ;) Tässä taas kaikki tältä erää!! Nyt vaan toteuttamaan tuota kuvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....