maanantai 7. toukokuuta 2012

TJ 13 ja yhä vähenee

No niin!! Nyt on sitten saatu pikkubroidin häät tanssittua ja on taas aika keskittyä olennaiseen :) Häät olivat mahtavat ja tunnelma oli katossa niin hääpaikalla, kuin jatkomestan paljussa!!

Univelat ovat viikonlopulta melkoiset, mutta onneksi sitä jo kevennellään, niin ei esimerkiksi tänään tarvitse väkisin lenkille könytä ;) Toisaalta poljin fillarilla duuniin ja ajattelin polkaista vielä takaisinkin päin, joten ihan paikallaan en osaa olla.. Ensi viikon olen pyöräilemättä, jotta sitä saisi kevenneltyä ihan oikeesti edes yhden viikon..

Lauantaina ehdin juosta aamusta puolipitkän lenkin pienellä kiihtyvällä pätkällä lopussa. Juoksu oli yllättävän kevyttä ja alkumatka (n. 21km) kulki 4:55/km avg 127. Sitten siihen päälle pikkuisen reippaampi pätkä (n.3,8km), joka kulki 4:05/km avg 154. Lopun vauhti ja sykkeet olivat samassa linjassa, missä ne meni ennen viime syksyn Jyväksylänkin maratonia...

Kaikki edelliset maratoniani, eli 3 kpl, olen juossut alussa sykkeiden mukaan, jotta ei tulisi lähdettyä liian kovaan vauhtiin heti alkumatkasta. Keskisykkeeni on ollut siinä 158-162 hujakoilla ja viime syksyn  ennätysjuoksussa Jyskylässä se taisi olla 159.. Aikatavoitteeksi ensi viikolle olen lyönyt lukkoon oman ennätykseni rikkomisen, eli Köpiksessä ei saisi yli 2:57:12 mennä... No tätä tavoitetta voidaan sitten tarkastaa, kun näkee sään ja muut paikanpäällä ;)

Juoksufoorumilla ja muualla kaikki sanoo, että "kyllä menee alle 2:50 helposti noilla treeivauhdeilla", mutta en uskalla sellaista vauhtia millään lähteä alusta asti takomaan!! Syksyllä sitten, jos on ollut ehjä kesä takana...

Tälle viikolle on koutsi laittanut enään 3 treeniä!! Huomenna ajattelin käydä aamutuimaan vetäsemässä 8 x 6min eff3 / 2min running rec, eli siis 8 lähellä maratonvauhtia olevaa (tai hiukan kovempaa) vetoa, joiden välissä 2 min juoksua joka on siellä 4:30-4:45/km (ei siis juuri palautusta välissä).

Torstaina vuorossa olisi 20 x 1min eff4 / 30sek. Tämä treeni avaa paikkoja kivasti ja on aina mukava juosta!! Sitten lauantaina ajattelin juosta vielä jonkun 90-105 min kevyesti, ilman mitään kiihtyviä loppuja.

Ja sitten ensi viikolla tiistaina tai keskiviikkona 4 x 5min maratonvauhtista vetoa ja pikku hölkötteöy perjantaina. Siinä viimeisien päivien suunnitelmat!! Kyllä tämä tästä!!

Kisaorganisaatiolta ei ole vieläkään kuulunut virallista postia tai mitään.. Ehkä ne sieltä vielä joku päivä postilaatikkoon pamahtaa!! Nettisivuilta pystyy kyllä tarkistamaan, että osallistuminen on ok :) Ja osallistujiakin tällä hetkellä jo yli 10000!! Viime vuonnahan Kööpenhaminan voitto matkasi Suomeen, Morten Boströmin voittaessa ajalla 2:21:44..saas nähä käykö tänä vuona samoin ;)

Loppuun vielä onnittelut mahtaville Jarkolle ja Kialle!!! Pitäkääpähän hauskaa häämatkallanne!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....