perjantai 11. toukokuuta 2012

Enään alle 10 päivää kisaan!! Fiilis alkaa jo nousemaan, vaikka kisakunto onkin vielä täysi arvoitus :)

Ehkä se on siitepölyt, ehkä liiallinen fillarointi, ehkä vaan heikko kunto, mutta tällä hetkellä toi juoksu on aika raskaan oloista!!!

Eilen nimittäin vedin 8 x 6min eff3 / 2min eff2, eli 6 minsaa lähellä maratonin kisavauhtia ja sitten väleihin pari minsaa hieman rauhallisempaa, mutta silti juosten etenemistä.. Ja olipas todella rankkaa ja vaikeeta!!! Vauhdeista en tiedä, mutta pidin sykkeet siellä kisasykkeissä, eli 150-160.. Jos vertaa samaa treeniä viime syksyyn ja ennen jyväskylää juostuun, niin yhteismatkassa jäätiin siitä treenistä noin kilometri!!! Onneksi illalla rakas urheiluhierojavaimoni hieroi jalkojani n. tunnin verran ja tekipäs se eetvarttia!! Kyllä nämä koivet tästä vielä kisaan virkistyy!!

Nyt viimeiset päivät tosiaan lepäilen ja teen muutaman (tarkalleen 3) kevyen treenin. Pyörä pysyy tallissa aina kisan jälkeiseen aikaan asti!! Ja mitä luin foorumilta, niin köpiksessä tuo siitepölykausi olisi jo pahimmat päivät nähnyt!! Toivotaan että tuo huhu pitää paikkansa!!

Ja tästä päivästä alkaen voi sitten Forecan sivuilta seurata tota sään kehittymistä :) Laitan tähän alle tän päivän ennusteen, niin voi sitten vertailla siihen ensi viikon varrella ja sitten lopulta toteutuneeseen säätilaan ;)

 
Tällä hetkellä näyttää ainakin ihan inhimilliseltä säätilalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....