sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kolmen hyvän treenin viikko!!

Viime viikolle kertyi juoksukilsoja jo yli 100 ja tälläkin viikolla mentiin yli "kevyesti", kokonäismäärän kivutessa 109,3 km!! Ensi viikko näyttää vähän rauhallisemmalta, mutta on sielläkin merkintä "puolimaraton-testi", joten kovaa saa mennä silloinkin :)

Treeniviikkoon mahtui siis 3 hyvää ja melko rankkaa treeniä!! Tiistaina tein matolla 30x1min/30sek, perjantaiaamulla ennen töitä juoksin 2h kiihtyvän (27,76km) ja tänään juoksin rauhallisvauhtisen pitkiksen (38,23 km) myös Kööpenhaminaan valmistautuvan Johannan kanssa. Johannaan olen tutustunut Movescountin kautta ja sattumalta asutaan muutaman kilsan päässä toisistamme, joten ollaan puhuttu, että pitäisi joskus mennä yhteispitkikselle!! No tänään saatiin tämäkin järjestettyä ja kivaa oli puida tulevaa Köpiksen maratonia ja suunnitelmia matkan suhteen!! Myös muuten juttua riitti ja pitkis meni kuin siivillä!! Ja jos jostain syystä löydät tänne ja luet näinkin åitkälle, niin kiitos vielä kerran seurasta Johanna :)!!

Olen siis nyt jo kolmisen viikkoa pystynyt noudattamaan Bakkenin maratonohjelmaa (eli viikot 8, 9 ja 10) ja vielä olisi edessä viikot 11, 12, 13 ja 14, ennen varsinaista kisaviikkoa. Kunto tuntuu yllättävän hyvältä ja olenkin alkanut jo toivomaan alle 3h:n alitusta myös Köpiksen maralta.. en vaan tiedä onko kestävyys vaan ihan siinä kuosissa, että tuota vauhtia kestää n. 3h verran.. No pitänee katsoa aikatavoitetta kisaan sitten lentokoneessa viimeistään ;)

Kisan starttiin on aikaa 34 vuorokautta ja alla kisan reittikartta. Reitti on tasainen, mutta käännöksiä matkanvarrelle siunaantuu melko paljon, osa ihan 180 asteen kurveja!! Toisaalta katsojat ainakin pystyvät näkemään suosikkinsa useita kertoja reitin varrella!! Toivottavasti keli on viileä ja tyyni :)


Jatketaan tästä ja palataan asiaan kunhan ehditään!!

8 kommenttia:

 1. Tännehän sitä löydettiin luonnollisesti - hyvältä näyttää blogi! :)
  Kiitokset myös mainiolle lenkkiseuralle, eipä olisi uskonut 3 h lenkin tuntuvan loppuvan ihan kesken!
  Tuo Köpis on tosiaan ihan sykkyrää koko reitti. Kävelin joulunajan reissuni aikana tuon pienen keskustan alueella jo kaikkialla paitsi aivan tuolla pohjoiskulmassa. Kaunista varmasti ainakin piisaa!
  Ja sitten muuten varataan kanssa kunnolla aikaa siellä expossa kiertelyyn - sieltä muuten saattaa löytää huippuhalvalla asicsejakin. Berliininkin valtava expohalli oli edullisia tuotteita täynnä, mutta käteinen oli jäänyt matkasta.. :/
  Iloisia ja rentoja reenejä kevätpäiviin (tosin loskaa taas yllättäen luvassa, joten ei kiirettä niiden fillareiden kanssa..)!

  VastaaPoista
 2. Kiva että löysit tänne...pienen vinkin jälkeen :)

  Tänään aamulla tulin jo fillarilla duuniin, joten loskat saisivat tästä eteenpäin pysyä hyvin kaukana pk-seudulta!!

  Ja tottakai käteistä pitää varata expoon mukaan, edes yksien kenkien verran ;) Milanossa kävelin vain expon läpi, kun oli kiireitä muualle...

  Palaillaan taas asiaan ja kyseleppäs siltä ystävältäsi, että mitä aikaa se meinaa lähteä tavoittelemaan siellä Köpiksessä.. Tiedä vaikka voitaisiin vuorovedolla mennä ;)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista turinaa =) Tykkään lukea muiden kertomuksia harjoittelusta ja arkielämän sovittamisesta amatööriurheiluun!

  Jos ei ole tuttu mesta, niin käy tsekkaamassa Artic Sport Addicts:
  www.arcticsportaddicts.fi

  Kirjoitan myös tuonne blogia, noin 1 kirjoitus/vk. Kaverini Joonas Laurilan blogi on mielenkiintoista luettavaa, Joonas panostaa pääsääntöisesti vain juoksuun.

  VastaaPoista
 4. Moikka Jaakko!!

  Mukavaa, että blogini lukijakanta kasvaa :) Ja vielä mukavampaa on kuulla, että nämä mun jututkin kiinnostavat jotain :)

  Ja tuota Joonaksen blogia on tullut seurattua ja se löytyykin seurannassa tän blogin oikealta laidalta :)

  Täytyy käydä bongaamassa noita sunkin tekstejä tuolta..

  VastaaPoista
 5. Mikko sä et tarvitse yksiäkään kenkiä ;) Voit senkin rahan käyttää vaimosi tuliaisiin ;)

  VastaaPoista
 6. Ai Anonyymi-Elluko se siellä huutelee :)

  Kiva, että säkin käyt täällä lukemassa tätä ;)

  VastaaPoista
 7. Heh. Missä on tykkää kommentista -nappula ?

  VastaaPoista
 8. :) Sellainen nappi olisikin hyvä!!

  ja sunkin kommenttikentissä rouva muta kommentoi. Se on hyvä kun tiimi toimii ja saadaan palautetta ;)

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....