perjantai 27. huhtikuuta 2012

Huomenna kauden avauskisa!!!

Ja sehän tapahtuu Tuusulanjärven maratonilla, jossa toimin vaimoni 'sub 2h' -jäniksenä :) Ja samalla juoksu toimii itselle viimeisenä pitkänä lenkkinä, ennen Kööpenhaminan maratonia. Tarkoituksena siis juosta kisan jälkeen vielä 1,5h lisälenkki..

Tein tasiaisen vauhdin taulukon, jossa löytyy väliajat 1:55:00, 1:57:30 ja 1:59:59 ajoille. Uskon vakaasti siihen että valmennettavani alittaa 2h:n rajan kevyesti ja ollaan loppuajoissa lähempänä tuota 1:55 kuin 2:00 aikaa!!

Samalla hahmottelin jo omaa taulukkoani Kööpenhaminaan. Kunto tuntuu telakan jälkimainingeissa ihan hyvältä, mutta en yhtään vielä tiedä mitä vauhtia sitä uskaltaa lähteä kokeilemaan.. Viime syksynä meni 2:57:12, mutta en tiedä olenko "edes" alle 3h:n kunnossa tällä hetkellä.. Vaikeita kysymyksiä, joihin ei varmaankaan edes löydy vastauksia :) Eli teenpäs vauhtitaulukon sitten tuonnempana.

Tulevana viikonloppuna on luvattu hienoa ilmaa ja loistavia ulkoilukelejä!! Niitä odotellessa tässä tätä perjantaita vietellään.. Huomenna siis pitkälenkki, josta voin kirjoitella jonkinlaista kisaraportin tynkää sitten vaikka sunnuntaina, tai sitten jo lauantai-illalla..

Ja maanantainahan ratkeaa sitten Englannin Valioliigan mestaruus!! Klo 22:00 vastakkain iskevät Manchesterin City ja United!! Jos City vie --> City on mestari, mutta muilla tuloksilla on punapaidat niskan päällä!! Toivotaan siis jälkimmäistä vaihtoehtoa!! City on ollut kyllä tällä kaudella vaan niin pelottavan hyvä, että jännä nähdä miten matsissa loppujen lopuksi käy!! Come On ROOOONEY ;)


2 kommenttia:

  1. Tsempit sinnepäin puolikkaalle ! 1:56:41.

    VastaaPoista
  2. Kiitti! 1:58:24 omalla kellolla otettu aika (järjestäjät eivät ilmoittaneet kuin bruttoajat...)

    Eli mission complited succesfully :)

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....