torstai 29. maaliskuuta 2012

30-v on uusi 20-v??

Vai oliko se uusi musta? No en tiedä, mutta nyt sitä sitten ollaan keski-ikäinen kuntoilija!! Eli toisin sanoen siirryin juuri riskiryhmän puolelle :)

Kävin heti synttäriaamuna tuuppaamassa duunin matolla hyvän intervallitreenin!! Treeni piti sisällään neljä 9 minuutin vetoa kahden minsan palautuksilla. Jokaisessa vedossa vauhti kasvoi aina 3 minuutin välein ja näin vauhdeiksi tuli 4:36/km, 4:11/km ja 3:50/km. Alla linkki treeniin..Suosittelen lämpimästi tämänkaltaista treeniä, tulee hyvä fiilis ja kunto kasvaa!!

Synttäripäivän treeni

Sitten jotain ihan muuta...

Jos menee hieman ajassa taaksepäin, vaikkapa vuoteen 2005 ja Tammikuun alkuun. (Olin 23-v sinkku, pelasin futista ja olin juuri muuttanut Helsinkiin ja mikä pahinta, koulu oli vasta alkamassa). Jos joku olisi tuolloin tullut näyttämään mulle faktoja siitä, mitä mulla on elämässäni tänään 29.3.2012, niin olisin passittanut tämän henkilön johonkin hoitoon :) Niin paljon tässä on sen jälkeen tapahtunut, että en viitsi edes kaikkea luetella...mutta tärkeimpinä mainitsen vaimon, lapset, omien asuntojen ostot, futisuran päätöksen ja juoksun löytämisen..

Mutta summasummarum: en voisi mitenkään olla yhtään onnellisempi kuin tänään olen!! Ja mitään, en sitten yhtikäs mitään tekisi toisin. Case closed. :)

Loppuun vielä kuva meikäläisestä n. 10 vuoden takaa!! Siinä olen sonnustautuneena legendaarisen Hyvinkään Palloseuran punapaitaan!! Matist siellä menikin niin hyvin, että Hape otti mut takaisin FC Lahteen...muutamaksi peliksi :D Mutta ei siitä sen enempää...Tässä voisi jopa käyttää ilmaisua: "Eteenpäin on menty" :)

5 kommenttia:

 1. Toi 4x9'/2' on kyllä loistava treeni! Ja maltoit pitää vauhdit ihmeen hiljaisina, taitaa ikä painaa jo heti vauhteja alaspäin... ;)

  Mutta toi Veikkausliigan uutinen oli HÄMMENTÄVÄ! Siis mitä ihmettä: "...ja antoi muutaman syötön." Ootko sä ollut niin huonossa kunnossa divaripeleissä, että sun piti syötellä? Toista se ois nykykunnossa, pallo vaan jalkaan ja laitaa pitkin ylös. Ei tarvisi syötellä, koska "syöttö on aina riski".

  Nauti veteraanisarjojen tunnelmasta, mutta varaudu siihen, että kovia veteraaneja on tulossa jo lähiaikoina lisää!

  -Filippo

  VastaaPoista
 2. No heipä hei Filippo!!

  Tän aamun vauhdeilla oli vinha taka-ajtus!! Tein nimittäin täsmälleen samanlaisen treenin kuin vuosi sitten ennen Milanoa. Tänään siis samaan aikaan aamusta, samalla matolla ja samoilla vauhdeilla.

  Ja kas kas, olen jopa hieman paremmassa kunnossa kuin silloin, vaikka nyt on takana lähes 3kk enemmän tai vähemmän telakalla oloa!!

  Tässä treenit, saat tehdä vertailut itse :)
  18.2.2011 http://www.movescount.com/moves/move1311017
  29.03.2012 http://www.movescount.com/moves/move4725039
  (pienempi keskisyke, selvästi pienemmät vetosykkeet ja kovemmat alku ja loppuverkkavauhdit!!)

  Ja sun 30km juhlajuoksua odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Vau miten hienot sivut olet väsännyt!

  VastaaPoista
 4. Taidankin laittaa onnittelut tänne kun löysin sun blogin, eli onnea ja tervetuloa vanhuuteen :) Hyvää juttua oot tänne kirjoittanut ja pohtinut.. keep it up!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kiitoksia!!

  Tarkoituksena on pitää sivustoa yllä ja kirjoitella aina silloin kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....