perjantai 30. maaliskuuta 2012

30-v juhlajuoksu!!

Juoksin tänään aamulla, ENNEN duunia, 30km:n juhlajuoksun!!

Eli tarkemmin sanottuna klo 05:15 - 07:45 välisen ajan. Tämä ajankohta siksi, että viikonloppuna tulee juhlituksi broidin polttareita, eikä siellä mitään lenkkiä tule juostuksi, korkeintaan syödyksi!!

Alkuperäinen tavoitehan tälle juhlajuoksulle oli sellainen, että järjestän tälläisen 30km pitkän juoksun, johon kaikki halukkaat voisivat osallistua. Mutta talven mittaan luovuin siitä ajatuksesta, kun jalka jatkoi vaan kipuiluaan... No eilen illalla mulle tuli tälläinen AHAA -elämys, että juoksenpas pitkän lenkin tänään aamulla.. Kahden tunnin jälkeen tuntui niin hyvältä & helpolta, että vaihdoin Suunnon näyttöön kilometrit ja aloin ajamaan takaa tuota 30km rajapyykkiä :)

Näin tuli sitten jolkoteltua puolihuolimattomasti tuo juhlajuoksu ihan yksikseen.. muta mikäpä olisi sitä parempaa lenkkiseuraa kuin minä, meitsi, meikkis ja mä?! Hä?

Reittinä oli kappale kauneinta Helsinkiä ja pikkuinen pätkä Espootakin: 
Pitäjänmäestä (duunin pihasta) Kuusisaaren ja Lehtisaaren läpi Otaniemeen, siellä, Keilaniemessä ja Tapiolassa pieni lenkki. Takasintulomatkalla poikkesin Seurasaaressa pienellä kierroksella ja sitten loppuaika kiertelyä Paloheinän ympäristössä. Seurasaari on varsinkin aivan mahtava paikka!!! Suosittelen siellä lenkkeilyä, varsinkin tähän aikaan aamusta kun aurinko nousee meren takaa ja saaressa ei ole KETÄÄN muita!!!

Lenkin datat 

Suosittelen kaikille tälläistä työpäivän aloitusta!! Pistää veren liikkeelle ja pollan puhtaaksi kaikista turhista asioista ;)

Ensi viikolla sitten aloitetaan määrätietoinen 7 viikon harjoittelu kohti Kööpenhaminaa... Mutta ennen sitä, kippis Jarkko ja sun polttarit!!!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut vielä täältäkin !
    Mainio aamulenkki...

    VastaaPoista
  2. Lenkkiseurakin oli varmaan ihan sieltä parhaasta päästä? Toivottelen helppoja kilsoja.

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....