keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Vihdoinkin kunnon treeniä!!

Viime viikon fyssarikäynti siis suoristi jalkani ja nosti jalan kaaren taas normaalimmaksi. No tämä on antanut minulle mahdollisuuden juosta taas lähes normaalisti!!! Ja se jos mikä on tuntunut HYVÄLTÄ!!!

Viime sunnuntaina hölkkäiltiin Jounin kanssa hyvä 16 kilsan lenkki, eikä jalassa ole enään mitään tuntemuksia tai kipuja!! MAHTAVAA!!

Ja tuon lenkin jälkeen olen jo tälläkin viikolla juossut 3 treeniä, joista maanataina kokeilin ekaa kertaa juosta vähän kovempaakin (alla sykekäyrä)

Juoksu kulki hyvin ja vauhtikin oli ihan kohdillaan! Treenissä tarkoituksena oli juosta 7x4min niin, että jokaisen vedon viimeinen minuutti juostaan selvästi kovempaa kuin 3 edellistä ns. reipasta minuuttia oli juossut.

Loppuun vielä Bakkenin erikoiset, eli muutamat spurtit jalkoja avaamaan..

Tän viikon jos sitä treenailisi tälleen fiiliksellä ja määrää edellisviikoista nostaen ja sitten ensi viikosta lähtien alkaisi vähän katsomaan, että mitäs sitä näillä jäljelle jäävillä viikoilla ennen Köpistä oikein tekisi...

Yhden hauskan huomion tein tänä aamulla, kun vertailin viime vuoden vastaavaa aikaa ja treenejä ennen Milanoa.. Mä juoksen tällä hetkellä kovempaa ja pienemmillä sykkeillä kuin ennen Milanon 03:03:03 aikaa, joten kai sitä voisi sitä 3h rajaa lähteä hätyyttelemään Köpiksessäkin...tai sitten ei... Kas siinä pulma tuleville viikoille :)

Huomenna tämä herra täyttää pyöreät 30-v!! Joten ehkä sitä pitää huomannakin ryhdistäytyä ja kirjoittaa joku juhlablogiteksti tai jotain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....