sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Maaliskuun yhteenveto

Ja vedetäänpäs sitten yhteen Maaliskuun tekemiset. Vaikka Huhtikuuta jo eletäänkin... Tässä (viime) kuussa olisi ollut aiheita kirjoitella ihan erikseenkin, mutta eipä ole saanut juttua ulos tässäkään (viimekään) kuussa.

Helmikuun loppu ja Maaliskuun ensimmäinen päivä vietettiin vaimon kanssa Dubain maisemissa. Täytyy myöntää että kaupunki ylitti, ainakin omat, odotukset ja tarjosi parastaan auringolla, hyvällä Lähi-idän ruoalla ja mahtavilla lenkki"poluilla".

Asusteltiin vaimon kanssa siis Dubai Marainan alueella ja sitä kiertää mukava ranta promenadi vain juoksijoille, kävelijöille ja fillareille tehtynä! Sitä tulikin kierrettyä jokaisena aamuna ja välillä myös kahdesti, kun oman aamulenkin jälkeen lähdin vielä vaimolle seuraksi sen aamulenkille :)

Meikäläinen, vaimo ja Dubai Marina

Juoksua Dubai Marinan rantabulevardilla
Dubain reissun jälkeen olikin sitten totuttelemista +30 asteen lämpötiloista tänne Suomen - 20 asteen aamupakkasiin ja aikaisiin aamulenkkeihin. No kaikkeen tottuu kun totuttelee :)

Pari päivää Dubain jälkeen pääsin pitkän odottelun jälkeen kuuntelemaan Gastroskopian tuloksia siaätautien erikoislääkärin pakeille. Ja Keliakia diagnoosihan sieltä pamahti vasten kasvoja. Ja tulokset olivat vielä ihan selkeitä, joten tiedä häntä kauan sitäkin tautia on tietämättään sairastanut.

Itsellä tuo tauti on ns. Piilokeliakia, joka ilmenee ainoastaan huonosti imeytyvänä rautana ja muina hivenaineina. No toivottavasti ruokavalion muutoksella täysin gluteenittomaksi on selvät vaikutukset Hemoglobiiniin ja rautavarastoihin ja jo esim vuoden päästä tilanne on päässyt normalisoitumaan. Mutta sitä nyt siis seuraillaan tässä pikkuhiljaa ja katsotaan onko se ainoa vika mikä meikäläisessä on :)

Ja treenipuolella Coach-Nummela otti vihdoin taas ohjat käsiinsä ja tässä ollaan jo kolmisen viikkoa treenailtu hänen ohjeiden mukaisesti. Mukaan on tullut selkeästi enemmän tehoja ja vähemmän määrää. Muutamassa viikossa juoksu onkin alkanut tuntumaan ehkä siltä että eteenpäin oltaisiin menossa.. Peekoota mättäessä noita tuntemuksia harvoin saa :)

Eli ehkä tästä vielä enkkakunto rakennetaan vuoden kuluessa eteenpäin. Onneksi se pääkisa on vasta syyskuussa Berliinissä. Sinne on hyvin aikaa rikkoa itsensä tai treenata itsensä ihan jumalaiseen juoksukuntoon. Se olisi kyllä parillinen vuosi, joten sen valossa voisi olla taas mara vuosi edessä tänä syksynä :) Vuodet 2010, 2012, 2014 ja 2016 on näin ollut.. kun taas 2013, 2015 ja 2017 on ollut maraton vuosi loukkaantumisten merkeissä.

Kisoja ei tullut Maaliskuussakaan, kun skippasin Aktian muiden kiireiden vuoksi, Karhuviestiin ei kukaan jaksanut kasata tänä vuonna jengiä, jne jne... Mutta tässä kuussa olisi tarkoitus kisakausi aloittaa ja eka kisa taitaa osua SM-maanteille ja Vierumäen Urheiluopistolle 14.4.

Nivuset ovat olleet todella kipeät ja hellät, mutta jokapäiväisellä huollolla ne ovat pysyneet mukana ja treenit olen saanut tehtyä suunnitellusti :)

Katsellaan jos sitä TÄSSÄ kuussa saisi kirjoiteltua muutakin kuin kuukausiraportteja.. vaikka jopa ihan kisaraporttien muodossa :) ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....