sunnuntai 27. elokuuta 2017

#RHgoesLJU - Viikkoraportti 3/16

No niin. Vuoden ensimmäiset taka-askeleet on nyt juoksun puolella otettu ja viimeisimmästä juoksulenkistäkin alkaa olla viikon päivät. Tai itse asiassa voidaan puhua ensimmäisestä takaiskusta sitten vuoden 2016 kesän, sillä sen jälkeen ei vammoja ole tainnut olla... Joten OLIHAN TÄMÄ NYT odotettavissa jo :D

Edellisen viikon lopulla kipeytynyt pohje kipeytyi maanantain extrakevyellä lenkillä Hietalan Jannen kanssa niin pahasti, että oli vain pakko todeta tilanne ja lopettaa juoksut siihen. Aloitin Buranakuurin välittömästi ja siitä popsin niitä aina eiliseen saakka. Turvotus oli jälleen kerran messevä (tulee kipulääkkeistä mulle aina) ja esim sääriluun päälle olisin pystynyt muovailemaan sillä turvotuksella vaikka mitä. Eilen tosiaan päätin lopeettaa kuurin ja katsoa millainen jalka on ilman Buranaa. Tänään aamutreenissä se oli ainakin ihan samanlainen kuin buranankin kanssa on ollut, mutta olo noin kokonaisvaltaisesti on parantunut huomattavasti :)

Treenipuolella olen joitain korvaavia lajeja tällä viikolla yrittänyt tehdä, mutta niin se täydellinen motivaatio voi kadota kuin tuhka tuuleen yhdessä päivässä. Osoittaa vain kuinka heikko henkisesti sitä onkaan, vaikka samaan aikaan sitä varsin hyvin tietää, että kuntohan ei tässä ehdi mihinkään katoamaan ja keventely saattaa tehdä (siis tekee varmasti) hyvääkin.

Pohje on siis ollut viikon mittaan "outo" ja takareisi on ollut myös "outo" ja molemmat olivat alkuviikosta sellaisia tulehdusarkoja. Takareidestä tuo pohjekin taitaa olla loppujen lopuksi kipeytynyt tai sitten ne vaan sattui täsmälleen samaan aikaan. Hyvin niillä kuitenkin pystyy uimaan, vesijuoksemaan, crossarilla sotkemaan, soutamaan ja salilla punttia tekemään, joten kovin pahasti jalka ei ole mennyt. Huomenna ajattelin jo kokeilla vähän hölkkääkin, jos jalka edelleen hyvä illemmalla.

Eli seuraillaan tilannetta ja treenaillaan korvaavilla nyt siihen asti kun jalka taas 100% kunnossa. Tasan 9 viiikkoa kisaan ja kyllähän se aika vähiin käy ennen kuin loppuu, mutta eiköhän tästä nyt vielä hyvä tule. Mutta faktahan on se, että pian sitä pitää päästä taas juoksemaan, muuten maratonluotto ropisee pakkasen puolelle jo muutaman viikon sisällä :)

Katsellaan taas viikon päästä tilannetta uudelleen. Toivottavasti takana jo muutamia juoksulenkkejäkin.

Alla tämän "väliviikon" heilumiset ja viikon kuvana menkööt eilisen muksujen koulupivän aikana nautittu koululounas. Täytyy sanoa että yllätti maukkaudellaan! Vaihdetaan urheilullisempiin kuviin sitten, kun niitä on taas saatavilla :)

Viikko 34 (21.08.17 - 27.08.17)
[week 3/12]

ma 21.08
aamu: 
Juoksu 11,13km [Pk-extrakevyt[57.10/avg103/5.08/km] 
30min lihaskunto [core & nilkat] & huolto

ti 22.08
LEPOPÄIVÄ
(pohje/takareisi paskana)

ke 23.08
Lihaskunto 1h15min

to 24.08
Fillarilla hallille + 2km kevyt uinti + 30min kevyt vesijuoksu + Fillarilla takas

pe 25.08
AV (15min kevyt crossari + 3km  kevyttä soutua) + 50min lihaskunto

la 26.08
LEPOPÄIVÄ


su 27.08
Crossaritreeni (sis. 30x1min nousevalla tempolla ja vastuksella / 30sec) + tunnin kokovartalo lihaskunto


VIIKKOYHTEENVETO:
Juoksu 11,13 km & 57min
Muu liikunta 9h 02min
Lihashuoltoa päivttäin n. 30min
--> 9h 59min

Koululounas muksujen Kodin ja koulun yhteistyö -päivänä eilen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....