sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Syksylle maraton projektia ja Joroisilta toipumista...

Nyt kaksi viikkoa aikaa kulunut Joroisten puolitriatlonista ja jalat alkaa olemaan noin suunnillee palautuneet tapahtumasta. Yleisesti kisa ei jaloissa tuntunut edes seuraavana päivänä, mutta vasemman jalan jo ennen kisaa vihoitellut lonkankoukistajan jänne tulehtui 24h kisan jälkeen todella pahoin. En pystynyt jossain vaiheessa edes rappusia kävelemään muuten kuin oikea jalka edellä ja vasen raahautui rappusia vasten seuraavalle tasolle ja taas oikealla uudestaan... Jossain vaiheessa olin täysin varma, että nivusesta ja lonkankoukistajasta on jotain irronnut, sillä niin laajasti ja täysivaltainen kipu oli. Olin myös varma, etten tulisi juoksemaan kuukausiin.

Vaimon ollessa jo töissä, vietin muksujen kanssa viime viikon mökillä Hartolassa ja pääsin kuin ihmeen kaupalla Heinolan terveyskeskukseen ultraäänikuvaukseen, jossa lekuri totesi nivelkapselin olevan niin pahasti turvonnut, että se selittää isot kivut ja vaivat. Burana kuuri päälle ja lepoa, yhteensä 8 päivää lepoa ja buranaa.

Vasemmalla terve oikea jalka ja päinvastoin :) Nestttä oli nivelen ympärillä reilusti...
Hevos-buranakuuri alkoikin helpottamaan lähes heti ja jo tämän viikon maanantaina uskalsin tehdä pienen juoksukokeilun. Jalka tuntui vielä, mutta kesti hölköttelyn ihan hyvin. Sitä olen nyt sitten tämän viikon progressiivisesti jatkanut ja tänään juoksin vuoden ekan pitkänlenkin (eli yli 2h) Hietalan Jannen kanssa, kun juoksimme 25km heti aamusta. Kai sillä koivella voi siis huomenna startata ensi syksyn maraton projektin tulille?

Tein tässä loman päätteeksi projektille jo edellisistä projekteista tutut sivut, jossa olisi tarkoitus merkkailla treenejä vähän tarkemmin näkyville. Samalla olisi tarkoitus alkaa taas kirjoittelemaan viikkoraportteja tänne blogin puolelle JA pysyä kasassa koko projektin maaliviivalle saakka ;)

Projekti kantaa nimeä #RHvamosValencia - Paluu maratoonariksi. Katsotaas miten tämän projektin kanssa menee, sillä edellinen Münchenin projektihan kusi akilleksille 3 viikkoa ennen kisaa... Tällä kertaa taas viisaampana liikkeelle?! Or not..


Mutta palaillaa asiaan siis ensimmäisen viikkoraportin kanssa n. viikon kuluttua :) Huomenaamusta starttaan projektin 15km kevyellä lenkillä. Jes!

1 kommentti:

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....