maanantai 21. joulukuuta 2015

Missä mennään jalan kanssa - Osa XXXIV

No niin, kirjoitellaanpas tällekin puolelle pieni tilanneraportti jalan kunnosta. Ja kunnosta ihan ylipäätään :)

Viimeksi olen näköjään kirjoitellut tänne magneetin jälkeen. Tämän jälkeen olen käynyt J. Kankaan pöydällä toteamassa, että nilkka liikkuu nyt normaalisti eikä mitään suuri liikerajoituksia ole päässyt takaisin tulemaan. Myös ortopedi kävi magneettikuvat vielä läpi ja totesi kantaluussa olevan pientä luunokkaa ja akilleksen ympäröivät kudokset ovat edelleen tulehtuneita. Kortisonia on myös ruikattiin akilleksen ympärille ja se on rauhoittanut akilleksen lähes täysin! Pystyin viime viikolla juoksemaankin jo muutamia lenkkejä. Eli jotain positiivistakin kuuluu :)

MUTTA painoa on tullut sen verran lisää, että kantapääni ei ihan purematta niellyt juoksuharrastukseni henkiin herättämistä ja vasen kantapääni tulehtui JO EKAN lenkin, n. 20min, jälkeen :D Yritin vielä jatkaa lenkkeilyä, mutta kipu vaan paheni ja paheni ja lopulta en enään perjantaina pystynyt edes kävelemään.

Mulla on siis perus raskaana olevan naisen ongelmat :) Kohta varmaan alkaa tulla raskausarpia ja äkillisiä mielentilanvaihteluja, eikun... jälkimmäisiähän tässä on jo ;) Ja raskaana olevat ottaa noi kilot 9 kuukaudessa, minä kolmessa :)

No joo, summasummarum, eli telakalla ollaan edelleen, painoa on tasan 9,2kg enemmän kuin syyskuun alussa, tulehduskipulääkekuuri nro 5 on menossa. Hienoa odotella joulua, välipäiviä ja kaikkia herkkuja mitä voi "hyvällä omallatunnolla" ahtaa naamaan :)

Ja loppuun vielä pieni pre-uudenvuodenlupaus omille kantapäilleni: Juoksen seuraavan kerran kun puntarissa on < 80kg lukema. Siihen voi tosin mennä ikuisuus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....