maanantai 11. elokuuta 2014

Projektin #munkkivaimaratoonari viikko 6/13

No niin, on aika taas pienen viikkoyhteenvedon. Mennyt viikko oli treenillisesti hyvä ja samalla myös viimeinen lomaviikkoni, joten se herkku on ohi nyt. (duunikuvioistani on luvassa oma bloggaus tällä viikolla, sillä huomenna on viimeinen työpäiväni CGI:llä, mutta siitä lisää siis myöhemmin)

Alkuun vielä pieni maistiainen ja kevennys edelliseltä viikolta, eli pikku broidini häistä. Enjoy ;)

Kuvassa peruslääkäri, Expertin myyjä ja Grazy Bailaaja ;)
Ja sitten niihin treeneihin :) Koutsi oli laittanut aika haastavalta kuulostavia treenejä ohjelmaan, mutta ihan ok mä niiomasta mielestäni selviydyin :)

Viikon päätreenit oli keskiviikon Eliitin treeni ja lauantain kiihtyvä vk. Eliitin treeneissä vedettiin 4 x 2km/2min, joissa vedot kulki nousevasti aikoihin 7.32,6 - 7.23,8 - 7.13,6 - 6.54.

Launatian kiihtyvä pitkis oli määritelty juostavaksi seuraavalla tavalla. Alkuun 10km@4.10/km sitten 5km@4.00/km ja sen päälle vielä 3km@3.45/km. Vedin tämän treenin mökillä Hartolan ja Sysmän välisellä maantiellä niin, että juoksin kumpuilevaa maantietä 9 km Sysmään päin ja käännyin takaisin.. Matkalla oli todella ärsyttävän pitkiä mäkiä niin myötä kuin vastaankin ja se söi jostain syystä miestä rotan lailla :) Jouduin jättämään treenin kilsan vajaaksi ja myös helpottamaan vauhtejakin hieman. Treeni kulki 10km@4.11/km + 5km@4.00/km + 2km@3.54/km. Lopussa syke pysyi ylhäällä ja vauhti tuntui ihan lyllerrykseltä, joten päätin keskeyttää treenin kilsa vajaaksi.. No treeni meni varmasti perille, sen verran väsy olin sen jälkeen :)

Muina päivinä kevyttä ja torstaina jopa lepoa ja näin viikkokilsat nousivat mukavasti jälleen uusiin projektin aikaisiin ennätyksiin, ollen nyt 125,1km :) Muuten viikko näytti numeroina seuraavalta:

Juoksu 125,1 km & 10h 09min
Muu liikunta 1h 45min
Lihashuolto 5h 15min
--> 17h 09min

Tuleva viikko, eli projektin viikko nro 7 on selkeästi kevyempi viikko, pois lukien lauantain puolimaratonin kisailut, joten esim. pitkistä en juokse tällä viikolla ollenkaan. Launtaina olen siis menossa Kangasalalle puolikasta juoksemaan.. kyse on pienestä kisasta ja aikakin kuulemma leimataan itse joillain suunnistuksesta tutulla leimauslaitteella... joten jos aikaa ei tuloslistoille kuulu, voi olla mahdollista että olen joko eksynyt tai sitten en vain osannut ;)

Olen myös aloittanut Berliinin kisakenkien sisäänajon! Aion juosta kisassa Adioksen Boosteilla :) Ekojen lenkkien jälkeen pohjalliset jopa buuaa mulle ;)


Joten jatketaapas harjoituksia, jotta ennen Berliiniä pohjissa lukee pelkästään ADIOS ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....