sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Uusi projekti kohti Berliinin maratonia!

No niin, nyt on nilkkaa kuntoutettu helmikuun operaatiosta jonkin aikaa ja hölkkäiltykin jo 6-7 viikkoa. On aika siirtää katseita kohti syyskuun loppua ja Berliinin maratonia!

Avasin tänne blogin puolelle uuden alasivun, joka löytyy täältä. Myös ylälaidan valikosta löytyy suora linkki sivulle.

Projektin nimi "Ich bin ein Berliner - Munkki vai maratoonari" on koutsini Aki Nummelan käsialaa. Hän on myös pistänyt roponsa useiden eri nettivedonlyöntitoimistojen kautta Munkin puolesta, mutta toivottavasti saan toditettua, että pystyn vielä maratonin juoksemaan, JA KOVAA! ;)

Projektin alasivuilla olisi tarkoitus kirjata tarkemmin ylös treenailuja ja vetää treeniviikkoja yhteen samaan tapaan kuin edellisissäkin projekteissani, esim. tässä

Projekti huipentuu siis sunnuntaina 28.9.2014 juostavaan Berliinin maratoniin. Aikaa projektilla on tasan 90 päivää, eli 13 viikkoa, joten kiirettä tulee, mutta aikaa on. Katsotaan miten treenit kulkee ja millaiseen kuntoon sitä ehtii 13 viikossa itsensä hinaamaan.

Heinäkuussa on tarkoitus käydä lyhyemmissä kisoissa ja hakea juoksuvauhtia sitä kautta ja sitten elo ja syyskuu sitten maraspesifisemmin.

Alkutilanne projektille on ihan ok. Tällä viikolla juoksin jo yli 70km ja nilkka kestää ihan hyvin! Tiistana kävin kisailemassa, eilen juoksin 22,5km:n "pitkiksen" ja tänään 8km:n VK:n kilsan loppunostolla.

Jatketaan tästä siis uuden projektin voimin ja kohti uusia koitoksia! Ennätyskuntoa en syksylle lupaile, mutta katsotaan minne ehditään :)

PS. Projektin virallinen häshtäg on #munkkivaimaratoonari, ja ainakin facebook, twitter ja intagram on tarkoitus ottaa mukaan keskusteluun ;)

6 kommenttia:

 1. Lyön vetoa maratoonin puolesta.

  -Santta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus hyväksytty :) Palataan matkan varrella asiaan ;)

   Poista
 2. Maratoonari se on, ei epäilystäkään. Runtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilyksiä on, aina.

   Mutta runtuu olisi tarkoitus olla myös ;)

   Poista
 3. Hienoa! Nyt vaan hyvää ja laadukasta reeniä koneeseen niin leivot vielä Berliinissä hyvän tuloksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olisi tarkoitus! Siis treenin osalta, sen jälkeen voi sitten katsella tuloksia...

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....