tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukuussa mennään jo.

Marraskuu oli ja meni, onneksi.

Juoksua ei tullut kuin n. kilsan verran leffakuvauksissa :) Tosta kuvaussessiosta en ole täällä tainnut kertoakaan, joten kerrotaan siitä nyt sitten..

Pääsin koutsini Akin kautta Dome Karukosken uusimman leffan kuvauksiin!! Tuleva leffa on nimeltään "Mielensäpahoittaja ja miniä". Siihen tulee juoksukohtaus ja alla kuva kuvausten jälkeen. Aamu oli hauska ja mielenkiintoinen. Pääsi juoksemaan tyhjällä olympiastadionilla ja samalla näyttelemään legendarista Frank Shorteria!! Kohtauksen tarinan, vuoden ja muut saatte päätellä ihan itse :)

Kuvassa Domen, Lassen ja Shorterin lisäksi myös mm. Puttemasn & Gammoudi

Leffa tulee ulos joskus 2014 loppupuolella, joten sitten kaikki silmät tarkkana siellä!! :) Juoksen ihan Lassen kannassa, joten selkä ja tummat hiukset näkyy ainakin (sillä kuvattiin takavistosta...)

Muuten kuukausi sujui ihan perusliikunnan merkeissä: vesijuoksua, fillaria, uintia ja lihaskuntoa. Edellisen viestin tavoitteista tällä hetkellä hyvältä näyttää tavoitteet 1, 2 ja 3, mutta vikan, eli painonpito tavoitteen joutunen ihan pian vaihtamaan painonpudotus tavoitteeksi. Katsotaan nyt vielä ensi viikonlopun punnitus ;)

Movescountin "viimeisen 30 päivän" -tilasto on hiljalleen asettunut sinne 40h:n nurkille, kun se vielä esim. lokakuussa oli n. 80h:n nurkilla (silloin tosin mukana oli myös venyttelyt ;))

Mutta joka päivä odotellaan postia Peijaksesta, mutta vielä ei moista ole kuulunut. No, helmikuun loppuun mennessä sellaista pitäisi kuitenkin "sääntöjen" mukaan kuulua...

Tulisi nyt lunta, niin pääsisi hiihämäänkin!! Nastapyöräily on aloitettu ja kaksi päivää nyt takana. Hyvin pitää renkaat, vaikka vähän hitaampia ovatkin...

RH:n pikkujoulut tuli tuossa viime perjantaina juhlittua ja mukavaa oli!! En muista koska olisin viimeksi jaksanut noin kovasti juhlia.. Hyvä seura tekee kaltaisekseen ;)

Palaillaan taas asiaan kun siltä tuntuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....