maanantai 29. huhtikuuta 2013

Telakalla ollaan, mutta hyvin menee :)

Päiviteelläänpäs tätäkin välillä, ettei toinen blogilukijoistani pitkästy odottelemiseen... Kuten otsikossa lukee, niin ihan hyvin mulla menee :)

Viimeisen tekstin jälkeen on juostu Bostonissa, jonka jälkimainingeissa minuakin haastateltiin asian tiimoilta. Kauhea asia, jota toivottavasti ei tapahdu enään ikinä!! Lontoon maratonilla odoteltiin jopa uutta ME:tä, jota ei tullut, ei lähellekään. Englannin valioliigassa "Poika" on palannut kotiin vuoden harharetkiltään naapurissa. Olikohan vielä jotain muuta mainitsemisen arvoista...eipä kai :)

Tänään alkoi lääkärin määräämästä kahden kuukauden juoksukiellosta viikko numero 6., eli vielä olisi noin 3 viikkoa tuohon lääkärin aikarajaan, mutta kanssajuoksijoiden kanssa juteltuani, olen asennoitunut suoraan kolmeen kuukauteen juoksematta.. Jalassa on edelleen pieniä kipuja tiettyyn asentoon sitä vääntäessä, mutta yhdessäkään treenissä tai sen jälkeen ei ole koskenut. Crossaria en ole viitsinyt paljoa tehdä, koska siinä jalka joutuu kuitenkin melko koville...

Viimeiset viikot olen siis työmatkafillaroinut, vesijuossut, uinut silloin tällöin, käynyt salilla, tehnyt lyhyitä coretreenejä ja viikonloppuisin yrittänyt tehdä jonkun pidemmän treenin. Kovemmat treenit olen tehnyt altaassa tai sitten kuntopyörällä. Peekoota olen sitten sotkenut ulkona fillarilla.

Alla viimeisen 30 päivän raportti movescountin profiilistani. Ainakin vaihtelua on siis treeneissä ollut!! Lajit siis vasemmassa reunassa ylhäältä alas seuraavat: Fillari, Vesijuoksu, Venyttelyt, Lihikset ja salilla käynnit, Kuntofillari, Uinti, Sitä sun tätä mm. fyssarit ja hieronnat, Hiihto ja Crossari.

HUOM! Kalorit eivät pidä paikkaansa, koska sykkeitä ei ole mitattu kuin harvoissa treeneissä... ;)


ja tässä sama kuukausinäkymänä:

Samalla kun tässä multisporttailee, niin kiinnostus triatlonia kohtaan on noussut ihan toisiin sfääreihin!! Kauhea fillarikuume on myös vallannut mielen ja tekisi koko ajan mieli ostaa uusi fillari!! Tästä täytynee avata keskustelut kenkäsponsorin kanssa, josko yhteistyötämme voisi laajentaa myös koskemaan triatlonkamojakin...

Näillä näkymin tulen ensi kesänä jonkinnäköisen triatlonsuorituksen tekemään. Vaihtoehtoina ovat ainakin Voimarinteen teräsmieskisa 7.7. (puolimatka), Kivikon legendaarinen perusmatka lahessa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, Kuopion perusmatka 10.8 tai sitten amatööritriatlon esim Kuusijärvellä, jossa matkat ja toteutuksen saisi päättää ihan itse tai ainakin hyvin pienellä porukalla :) Mutta katellaan näitä kisoja sitten kun jalka on taas kunnossa!!

Eli siis homma toimii ja jatkuu.. Toivottavasti kohta saan tähän triatlon treeniin mukaan myös kiinteällä maalla juoksun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....