perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ödeema ja 2 kk juoksematta

Eli sellainen oli urheilulääkärinkin lausunto magneettikuvista. 3 viikkoa olen siis jo ollut juoksematta askeltakaan ja hyvä olisi kuulemma ainakin 5 viikkoa vielä jatkaa.. Aika maassa fiilikset tuon juoksun suhteen tällä hetkellä, mutta toisaalta olen innostunut noista muista lajeista samalla, joten eiköhän tuo 5 viikkoa multisporttaillessa mene..

Koomisinta tässä on se, että olen odotellut kevään saapumista ja lenkkireittien sulamista asvaltille ja hiekalle ehkä 2 kuukautta.. Sitten kun se kevät alkaa ja reitit on sulat, niin juoksen kaikki juoksulenkkini kaulaani myöten vedessä :D

Eli tulevat viikot paino nousee, juosta tekisi mieli joka päivä ja triatlondebyytti kutkuttelee mielessä jatkuvasti :) Ehkä ensi kesänä on tuollakin rintamalla jotain tiedossa, ehkä joka tee-se-itse-versio tai sitten joku lyhyempi kisa.. Mutta siinäkin lajissa pitäisi juosta, joten eiköhän hoideta jalka eka kuntoon ja katella sitten noita triatloneita...

Alla tulevien viikkojen treenimaisemia :)

Varsinkin vesijuoksulla pystyy hyvin tekemään varsin tiukkojakin treenejä ja mikä parasta, meidän duunin toisesta toimipisteestä löytyy tyhjä allas joka aamu :) Uida siellä ei viitsi (ehkä 13m pitkä), mutta vesijuosta siellä voi loistavasti!! 

Myös duunimatkat fillarilla on varmasti ohjelmassa tulevat viikot joka aamu ja iltapäivä. Näin saa helposti sen yli 20km/päivä fillarointia eikä sitä edes huomaakaan, koska se on jopa nopeampaa (ja halvempaa) kuin bussilla matkustus ::)

Myös kuntofillarin kävin hakemassa appivanhemmilta lainaan ja sillä saa ajanpuutteen vuoksi tehtyä treenin vaikka lasten kanssa, tai sitten illalla futista katsellessa, niin kuin maanantaina Manchesterin derbyn aikaan :)

Myös salilla olen ajatellut yrittäväni sen kerta viikkoon käydä, joka sekin onneksi löytyy duunin puolesta ja on sekin yleensä aamuisin melko tyhjä :)


Ja sitten myös tietenkin kotisali, josta löytyy tarvittavat tarvikkeet kokovartalolihiksen tekoon..

Uimahallista ei ole kuvaa, koska saisin varmaan jonkinasteisen syytteen jos alkaisin siellä kuvaamaan :) Mutta uimassa siis tarkoitus käydä vähintään kerta viikkoon ja siihen yhdistää sitten vesijuoksuakin mahdollisuuksien mukaan. Ja tämän lisäksi sain duunikaverin cyclocrossin lainaksi n. kuukaudeksi, joten silläkin olisi tarkoitus ajella kunhan toi soran ja sepelin määrä edes hiukan laskee tuolla kaduilla ja pyöräteillä...

Eli sellaista kuuluu telakalle tällä kertaa. Katkaisin myös tuon projektin 'Sub 10000 seconds' päivittämisen, koska en jaksa päivittäin mitään korvaavia alkaa sinne kirjoittelemaan, Movescount saa riittää!!

Ja Köpiksen maratonin ilmoittautumisenkin sain siirrettyä keväälle 2014, joten onpahan ensikin keväänä edessä se Köpiksen matka :) Toivottavasti tästä nyt syksyllä saadaan edes yksi maraton tällekin kaudelle taivallettua...

4 kommenttia:

 1. Voihan... Harmi homma toden teolla! Ei muuta kun rutkasti tsemppiä toipumiseen.

  P.S Älä nyt mitään nuhasta Manchesterin derbyä odottele ;) Onneksi ovat jo ulkona mestareiden liigasta. Ihannefinaalia Dortmund vs. München odotellessa :) Achtung!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia.

   Ajatus juoksemattomuudesta on jo hyväksytty ja melko helpolta on ainakin ekat 3 viikkoa tuntunut!! Onneksi ulkona voi taas fillaroida ja vesijuoksukin on ihan ok hommaa!!

   Eiköhän täältä taas nousta kohti sitä 10000 sekuntia!!

   Poista
 2. Joo, tsemppiä täältäkin !
  Kirjoituksesta on aistittavissa että ainakin motivaatio korvaavien tekemiseen on kohdillaan. Hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kyllä on motivaatio kohdillaan!!

   Tavoite on, että kahden kuukauden aikana kunnon huonontuminen minimoidaan ja paino yritetään pitää edes siedettävissä lukemissa :)

   Sitten jos tauko jatkuu senkin jälkeen, niin sitten en tiedä mitä teen ;) Tavoitteet näyttää ihan hyvältä 3 viikon jälkeen :)

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....