perjantai 8. helmikuuta 2013

Parempaa tekemistä!!

Tällä viikolla on päässyt taas palaamaan normaaliin rytmiin treenien puolesta. Myös perheen terveystilanne on normalisoitunut, mikä on enemmän kuin mukava asia!! Toivottavasti edellä mainitut pysyy vakiona ainakin pitkälle kevääseen?! (toiveajattelua molemmat)

Keskiviikkona sain tehtyä Runner's High:n yhteistreeneissä hyvän ja terävän hallitreenin (1000m + 21x200m/30sek + 1000m) ja tulevalle viikonlopulle on kisakalenteriini merkitty la 9.2 Aktia cup 10km tai su 10.2. Helsyn 3000m.


Yllä olevan sääennusteen perusteella olen jättämässä, jälleen kerran, Aktian sään takia väliin ja suuntaamassa sunnuntaina Liikuntamyllyyn ja kohti elämäni ensimmäisiä hallikisoja!! Tosin myös 3000m kisa on lyhyen juoksu-urani ensimmäinen, joten ainakin ennätys pitäisi olla aika saleteissa ;)

Kaudelle 2013 asettamani viralliset tavoitteet huomioiden lähden alittamaan 10.10 rajaa, mutta koutsi sanoi keskiviikon treenin jälkeen, että odottelee multa ysillä alkavaa lopputulosta.. no saas nähdä miten sunnuntaina kulkee!! Jotenkin toi 3000m kuulostaa ihan kauhealta ja en tiedä miten moinen minun jaloilleni sopii, no sunnuntai-iltana ollaan kisaraportissa sitten viisaampia ;)

Tänään ja huomenna olisi tarkoitus tarpoa tuolla lumihangessa pari lenkkiä.. jos ei lumesta mitään muuta hyötyä juoksuun ole, niin ainakin vauhdit pysyvät maltillisina noilla kevyillä lenkeillä :)

Mutta palailen siis toivottavasti sunnuntaina tai viimeistään maanantaina asiaan kisaraportin puitteissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....