perjantai 21. joulukuuta 2012

Juosten Joulua & Rukaa odotellen...

Enään kolme yötä jouluun... ja yksi yö siihen kun Joukkue Järvinen suuntaa viikoksi korkeanpaikan leirille Rukan laduille ja rinteille!!

Rukalla olisi tarkoitus ottaa ihan rauhallisesti sen suurempia suunnittelematta. Luvassa varmaankin kaikkea tätä: perheen kanssa toilailua, hiihtoa joka päivälle sopivasti, muutama juoksulenkki, kerran ehkä laskemassa aikuisten mäkeä (& useita kertoja lasten kanssa pienempiä mäkiä) ja jos Joulunkin siinä sivussa juhlisi, niin eiköhän tuo viikko tuolla kaavalla hyvinkin nopeasti hurahda :)

Ennen Rukaa olen kokeillut vähän rajoja juoksun suhteen.. Olen juossut joka päivä ja muutamina päivinä jopa kaksi kertaa päivässä (lähinnä duunimatkat). Viime lauantain ja tämän perjantain väliin jäävä "viikko" sisälsi 11 juoksutreeniä ja itse juoksua hulppeat 151,0 km, joka lyö edellisen määräenkkani 122,3 km/viikko melko reilusti!!

Mukaan mahtui paljon kevyttä pk-lenkkeilyä, Aktia Cupin 10 km kisa, 10x1min mäkitreeni matolla, 4x9min vetotreeni niin ikään matolla, sekä yksi n. 28km pitkis.

Tarkemmin viikko meni näin:
lauantai
Aktia Cup + verkat yht. 17 km
sunnuntai

Pitkis 27,9 km
maanantai

duunimatkat yht. 20,36 km
tiistai

matto mäkitreeni + duunimatka yht. 21,72 km
keskiviikko

duunimatkat yht. 20,41 km
torstai
4 x 9min/2min vetotreeni matolla 16,38 km
perjantai
duunimatkat pidennettynä yht 27,23 km
--> Yhteensä 151,0 km/7vrk

Eli perustuksia tässä rakennetaan kaudelle 2013, sillä vakaiden anturoiden päälle on sitten helpompi rakentaa se itse talo ;) Kunhan muistaa, että ei tyri, eikä lyö yli nyt ;)


Yllättävän helppoa toi määrän mättäminen loppujen lopuksi oli ja täytyy muistaa, että suuri osa tuosta määrästä tuli juostua lumimujussa ja auraamattomilla teillä + että viikko sisälsi myös yhden hiihtolenkinkin tuohon päälle!! Jätin kuitenkin sen ekan 100 mailin viikon tavoittelun ensi vuoden puolelle...

Nyt on siis hyvä aika rentoutua Rukalla ja nauttia kaamoksesta tyhjin reisin ja pohkein :)

Ja tähän alle vielä Joukkue Järvisen tämän joulun kortti, jos joku nyt ei ole jostain syystä sellaista vielä postilla saanut ;)

Hyvää joulua molemmille blogilukijoilleni!!
T: Joukkue Järvisen juniorit
Seuraava blogipostaus tulee joko Rukalta tai sitten vasta vuoden viimeinen päivä, jolloin olisi tarkoitus vetää blogi- ja treenivuosi 2012 yhteen kauniiseen pakettiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....