lauantai 14. heinäkuuta 2012

Joutsan Joutohölkkä 2012!!

Olipas mukavan leppoisa kisa (siis tunnelmaltaan ei oman juoksun osalta)!! Aitoa talkoohenkeä ja kyläkisan tunnelmaa!! Tänne on pakko tulla ensikin kesänä, onhan tämä meidän kesämökki ihan kulman takana!!

Itse kisa lähti rullaamaan ihan kivasti ja vaikka en väliaikoja ottanutkaan, eikä kilsatolpat varmaankaan ihan paikallaan olleetkaan, niin muistelin kisan jälkeen että 2km oli jotain 6:45 ja 5km pylvään kohdalla 17:05.. Lopussa puhaltanut vastatuuli, lisättynä ylämäkiin ja yli kilsan pururata osuuteen, hyydytti kyllä vauhdin melko tehokkaasti!! Loppuaika oli sitten oman kellon mukaan 32:57,8, joten keskivauhdiksi tuli melko raskaalla reitillä ihan mukava 3:34/km (jos reitti nyt oli sen järjestäjien lupaama 9,2km)

Mutta siis kisana aivan mahtava ja tämä raasto korvasi harjoitusohjelman tämän viikon toisen kovan treenin täydellisesti!! Huomenaamusta olisi tarkoitus käydä hipsimässä vielä jotain pitkiksen tynkää, joten treeni viikko olisi sitten juoksujen osalta purkissa!!

Ja hyvän kisan kruunasi maalissa kolleegani muta, joka tuli sanomaan siinä maalissa istuessani: "Mikko? Päivää, minä olen muta". Aivan mahtavaa oli törmätä tähän yhteen blogimaailman esikuvistani!! Seuraavan kerran raastetaan sitten yhdessä siellä Finlandian puolikkaalla!!

Ainoa miinus päivässä oli se, että JV joutui perumaan osallistumisensa muiden kiireiden takia!! Mutta sovittiin, että otetaan tämä Joutohölkkä ensi kauden ohjelmaan ja valmistaudutaan siellä Berliinin 40-v juhlamaralle!!!

Loppuun vielä linkki itse datoihin: Joutohölkkä 6.sija

2 kommenttia:

 1. Kyllä mies on hurjassa keskikesän iskussa ja 77secoff-juna puksuttaa vääjäämättä kohti toteutumistaan! Noi vauhdit ja ekan vitosen väliaikakin herättävät kyllä syvää kunnioitusta! Tapahtuma kuulostaa juuri niin loistavalta kuin etukäteen uumoilinkin ja siksi harmittaa vielä enemmän, etten päässyt kantapäitäsi lähtökiihdytyksessä katsomaan. ;)

  Mutaa olisi ollut mukava morjenstaa, mutta ehkä sitten Jyväskylässä. Toivotaan, että miehen ongelmat alkavat hiljalleen hellittää.

  Oman "Joutohölkkäni" vedin samaan aikaan toisaalla, tässä tapauksessa radalla. Taatusti tylsempää, mutta toivottavasti oli silti enemmän hyötyä kuin haittaa. Ja jos blogin kirjoittajalle saisi esittää toiveen, että seuraavan kerran viivalle pyytäessäsi antaisit edes sen 24h aikaa valmistautua, järjestää lapsille hoitopaikkoja ja itselle kyytiä ja... ;)

  Filippo

  VastaaPoista
 2. Jep. Kova on isku ja kovenee vaan koko ajan. Oli tosiaan mukava tavata ja viimeistään Finlandiassa sitten uudestaan.

  Tsemppiä reeneihin teille molemmille, täältä tullaan perässä askel kerrallaan.

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....