perjantai 18. toukokuuta 2012

Treenit takana, kisa edessä

Tänään aamulla kävin juoksemassa vielä viimeiset kilometrit pankkiin, ennen sunnuntaina koittavaa juhlapäivää!! Parin päivän hiilarit & juoksemattomuus tekivät lenkistä ns. Hold your horses -tyylisen lenkin.. jalat ja muu kroppa taisteli päätä vastaan, tyyliin: "juostaan kovempaa...eipäs juosta...juostaan kovempaa...eipäs juosta". Pää taisteli onneksi ansaitun tasapelin ja vauhti oli 4:34/km keskisykkeen ollessa 131. Meno oli siis varsin reipasta, mutta olipas tuo sykekin hieman korkeampi kuin normi pk-lenkeillä...

Tänään vielä viimeiset hiilariannokset koneeseen ja mies alkaa olemaan valmis itse kisaan. Tai ainakin niin valmis mitä sitä voi valmis olla!! Kaikki on siis tehty, yt pitäisi vain ulosmitata tän hetken kunto :)

Huomenna olisi edessä siis aamulento Köpikseen, jossa sitten hotellin etsintä ja kisaexpossa käynti. Illalla mestareiden liigan finaali ja sitten yöunet, ennen aamulla (klo 09:30 paikallista aikaa) starttaavaa kisaa.

Tämän hetken säätilannekin näyttää taas suuntaa parempaan, joten sekin tekosyy taitaa mennä jo ennen kisaa ;)

Kisaa voi halutessaan seurailla livenä virallisilta nettisvuilta tai sitten iPhonelle tehdyn sovelluksen kautta, jonka voi käydä lataamassa täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti. Omille Facebook -kavereilleni omat väliajat pitäisivät päivittyä heidän uutisvirtaansa kisan aikana ihan automaagisesti!! Pyydän tätä jo etukäteen anteeksi ;)

Kaiken kaikkiaan fiilis on mahtava ja kuntokin taitaa olla ihan kohdallaan, vaikka sen puolesta talven pitkien ja uuvuttavien telakka -kuukausien aikana vähän pelkäsinkin... Hyvin niillä vaihtoehtotreeneilläkin saa treenattua :)

Seuraava postaus tuleekin sitten Tanskanmaalta, jossa yritän saada väännettyä tänne blogiin jonkun lyhyen sepostuksen juoksusta.. Pidempi raportti sitten kotiin palautumisen jälkeen!!

VAMOS!!!

7 kommenttia:

 1. Runtua sitten kisaan!

  Ja terveiset Kööpenhaminasta. Kaupunki on ainakin tämän päiväisten kymppien perusteella nopeassa kunnossa.

  -Aki

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä maratonille !!!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää... puolimatkassa 2:50 vauhdissa !!

  VastaaPoista
 4. 2:51 ja risat ! Loistava veto, onnittelut !!

  VastaaPoista
 5. Loistoveto! Hyvin treeni purrut. Ensi kerralla 2.4X.

  Olin 37 kilsan kohdalla venailemassa mutta piti lentokentälle lähteä ennen kuin ehdit siihen.

  Muutenkin näytti hienolta kisalta kaikin puolin järjestelyineen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista molemmille herroille!!

  Alkumatka (n. 25-30km) taisi menna sine 4:00/km, mutta sitten joutu hieman himaamaan vauhtia.. Syksylla sitten se 2:50 alitus mutan porukassa!!

  Kisa oli loistavasti jarjestetty, kelit oli passelit ja yleiso aivan mahtava!! Suosittelen kisaa ja voisin itse tulla toistekin!!

  Tarkempaa raporttia yritan saada tanne rustailtua huomenissa, tai viimeistaan tiistaina!!

  Ja onea viela Akille PM-kympista!! Ei ihan viela alle 30, mutta mennee varmasti viela joskus?! Jos ei aratonit vie miesta kokoaan... :)

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....