lauantai 3. maaliskuuta 2012

90 minuutin kunnossa!!!

Futisaikoina 90 minuutin kunto olisi ollut täydellistä, mutta tähän harrastukseen tuo on vielä aika keskenkuntoisen puuhastelua :)

Mutta olipas kiva juosta tänään piiitkästä aikaa vähän pitempi siivu kerralla!! Eihän tuo vielä pitkä lenkki ollut, mutta siitä sitä lähdetään taas pidentämään, akilleksen ehdoilla tosin..

Aamu alkoi kivasti muksujen herättyä klo 5:40 :) No klo 06-07 kevyt lihaskunto venyttelyineen, sitten kevyt aamupala ja sitten lenkille.. Lenkki kulki 5:03/km 130 sykkeillä. Eli ihan ok tilanne, ottaen huomioon, että viimeiset 8 viikkoa ollaan oltu telakalla ja vaihtoehtotreenien parissa...

Päivän pyrähdyksen datat

Kelikin oli mitä mainioin!! Aurinko paistoi, linnut lauloi ja asvalttiakin oli jo näkyvillä!!! Eli kevät on täällä!!!

Eilen kävin GoExpossa ja pääsin juttelemaan muutaman juoksijankin kanssa!! Aki Nummelan kanssa vaihdettiin muutama sana pitempäänkin ja harkitsen vakavasti, että jos sitä liittyisi Runners High:n juoksutalliin? Sen verran mukavan oloista porukkaa siinä satndilla eilen oli :)

Myös Jukka Viljasta kävin onnittelemassa Sahara-juoksusta Juoksija-lehden standilla!! Mukavat messut kaikenkaikkiaan!! Itselle ostin parit juoksusukat ja tilasin 2+1 julkaisua uutta Pyöräily+Triatlon -lehteä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....