torstai 8. maaliskuuta 2012

10 viikkoa Köpikseen!!

No niin se kalenteri nyt vaan väittää!! Vähän lyhyeksihän tuo valmistautuminen menee, mutta olen tyytyväinen tämän hetken olotilaani, jos vertaa esimerkiksi pari viikkoa taaksepäin, kun olin varma etten tuolla Köpiksessä tule mitään maratoonia juoksemaan!!

Akilles on kestänyt tavallista pk-harjoittelua loistavasti, joten ensi viikolla ajattelin jo jollain lenkillä nostaa vauhtiakin ja katsoa että mitäs se jänne siitä tykkää.. Viime viikkoina olen juossut 3 kertaa viikossa, tehnyt 2 kovempaa intervallitreeniä kuntofillarilla ja sitten käynyt hiihtämässä reippaasti. Tämä on toiminut tosi hyvin ja olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin olen jaksanut noita korvaavia treenejä tehdä!!

Viikonlopun aikana pitää istua alas valmentajan kanssa (lue: avata Bakkenin harjoitus ohjelmat) ja alkaa suunnittelemaan viimeisen 10 viikon ohjelmaa!! Varmaankin se menee niin, että 2 viikkoa lopusta vaan herkistellään, niin tässä on 8 viikkoa aikaa treenailla juoksukuntoa korkeammaksi!! Saas nähdä mitä me Mariuksen kanssa loihditaan ;)

Sitten jos ja kun akilles kestää treenaamisen, niin suunnittelen tavoitetta Köpikseen!! Alkuperäinen tavoite oli juosta siellä alle 2:55, mutta en lähde sinne vielä sitä yrittämään ja siirrän tuon tavoitteen syksyyn ja Vantaan Maratonille..

Täytyy sitten kirjoitella kun "The last 10 weeks program" on valmis!!

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille!! Olette tämän päivän ansainneet, mutta huomenna on taas meidän miesten vuoro!! ;)

2 kommenttia:

 1. Moro Mikko,

  Bakkenhan itse oli tunnettu erittäin epätavallisista lyhyistä reilun viikon "terävöittävistä" vuoristoleireistä ennen kilpailujaan.

  Kai tämmöinen setti on vielä ohjelmassa ennen maraa?

  t. Aki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oli vai? Kiitti vinkistä!!

   Täytyy varmaan ottaa teltta ja happinaamari messiin ja muuttaa Toukokuun puolella viikoksi paloheinän huipulle :)

   Ja onpas mahtavaa, että blogini on saanut näinkin tasokkaita kommentoijia!!!

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....