tiistai 21. helmikuuta 2012

Valoa tunnelin päässä?!

No niin, telakka viikko numero 6 menossa ja akillesjänne alkaa tuntumaan paremmalta!! Olen viime aikoina pystynyt jo juoksu-kävelemään!! Tänään aamulla hölkkäilin duuniin ja kävelin matkan aikana (10,15km) vain n. 7 minuuttia!!

Tän aamun juoksu

Kuntoa olen kyllä pystynyt pitämään yllä kuntofillarilla, uiden, hiihtäen, kävellen, kuntopiirein ja lumitöiden avulla, mutta juoksu on ihan oma lajinsa!! Tänään lenkillä oli sellainen olo kuin broilerilla aamulenkillä.. No ehkä se tunne siitä häviää, kun pääsee taas normaalisti juoksemaan!! Nyt täytyy vaan pitää jäätä hatussa ja nostaa juoksumääriä hyvin hitaasti... helpommin sanottu kuin tehty!!!

Tänään lenkin aikana ja sen jälkeen tuli ensimmäinen tunne tän vuoden puolella, että ehkä mä sittenkin pääsen viivalle Kööpenhaminassa 20.5!!! Okei, tavoitteena se on koko ajan ollut, mutta en ole siihen ehkä enään kovin paljoa uskonut viime viikkojen aikana... Aikatavoite kisaan on tosin melkoisen auki ja ihan selvää on se, että ennätystä en sinne lähde juoksemaan!!

Blogin kirjoitus on lähtenyt hieman yskähdellen liikkeelle, mutta eiköhän tämä tästä ala luonnistumaan!!

Mutta siis valoa on siis ihan selkeästi näkyvissä siellä pitkän tunnelin päässä!!!

3 kommenttia:

 1. Hyvä ! Siitä lähtee. Ja syksyllä viimeistään alle 2:50!!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa!! Mä sain ensimmäisen kommentoijan mun blogiin!!! \o/

  Ja jos löydät täältä yhtäläisyyksiä omaan blogiisi, niin se johtuu siitä, että olet yksi suurimmista innoittajistani tämän blogin aloittamiselle!!! Täytyy itsekin tätä nyt alkaa opettelemaan...

  "Tavoitteena parempi" on myös usein käyttämäni lause :)

  VastaaPoista
 3. No... kiitos vaan.
  Linkkasin blogisi omaani joten sinulla on nyt ensimmäinen seuraajakin... Tsemppiä reeneihin, kevättä kohti mennään !

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....