torstai 23. helmikuuta 2012

Ensimmäinen puhdas juoksutreeni piiiitkään aikaan!!

Jees, eli yleisfiilikset on mainiot!!

Tänään hölkkäilin "kevyesti" duuniin. Ajattelin lähteä juosten liikkeelle ja heittää kävelyksi heti, jos akilleksessa olisi pienempääkin tuntemusta...ei tarvinnut!!

Aika raskaalta tuntui ja aika kaukana ollaan niistä pk-vauhdeista ja sykkeistä mitä oli ennen Telakka-jaksoa.. No toisaalta, jalkojen alla oli loskaa ja vettä ja lunta, tuuli oli koko matkan vastainen ja repussakin oli tavaraa tarpeeksi, joten ehkä se kunto ei kovin kauas olekaan karannut?!

Kuitenkin pk-lenkki 5:18/km vauhdilla & 130 keskisykkeellä on ihan hyvä lähtökohta kauteen 2012!! Tästä lähdetään pikkuhiljaa ponnistamaan kohti kisoja!!

Päivän lenkin datat

Futispuolella Man United heittää Ajaxin ulos € -liigasta!! Toivottavasti junnuille olisi peliaikaa luvassa!! Etenkin Pogban haluaisin nähdä keskikentällä... Hauska fakta on, että jos United menee tänään jatkoon, ei sillä ole enään yhtään lauantaiottelua koko loppukauden aikana!!! Ennen sumujen saarilla pelattiin ainoastaan la klo 17:00 ja matsit tuli suomessa Ylen välityksellä ja  selostuksesta vastasi muuan A.Mertaranta, J.Röngän toimiessa kommentaattorina... oi niitä aikoja!!!

Ja myös tulevaa viikonloppua tässä odotellaan kuin kuuta nousevaa.. Muksut perjantaina isovanhemille Lahteen ja vanhemmille vapaata koko pitkä viikonvaihde!!! LUXUSTA!!! Lauantaina olisi tarkoitus kokeilla jotain juoksu+hiihto yhdistelmätreeniä, jotta saisi tehtyä pitkästä aikaa jotain pitempikestoistakin suoritusta...

Palailen taas asiaan kun siltä tuntuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....