maanantai 30. marraskuuta 2015

ja magneettiin matkani käy

Eli magneettikuvaukset odottelevat iltapäivällä. Viikko sitten lauantaina ajattelin että nilkka ja akilleksen seutu on sen verran hyvä, että aloitan kevyet lenkit. Ei olisi pitänyt.

Akilleksen seutu kipeytyi uudestaan heti kun otin ensimmäisiä juoksuaskeleita. Tai no, ei nyt ihan heti. Ekat kaksi mini lenkkiä jalassa oli "outoja" tuntemuksia ja sitten jo kolmannella lenkillä jalka kipeytyikin jo ihan kunnolla ja on nyt ihan yhtä kipeä kuin 2kk sitten.

Toivottavasti magneetista saa jotain selvyyttä tähän vammaan. Nilkkalukkokin saattaa olla edelleen vaivana ja se selviää sitten tiistaina 8.12 kun pääsen taas Kangasta moikkaamaan. Ja heti perään keskiviikkona on sitten Ortopedi Michelssonille aika jolloin katsotaan nuo magneetin kuvat sitten tarkemmin..

Että tällaista. Mun kilo/viikko -projektin tahti meinasi tuossa jo jossain vaiheessa hyytyä, mutta nyt ollaan taas vanhassa tutussa vauhdissa. Sitä edes auttaa varmasti myös lauantaina odotteleva #RHjoulu, jolloin luulisin saavani muutaman viikon keulan tuohon projektiini..

Hilirimpsis ja kohti uusia pettymyksiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....