maanantai 19. maaliskuuta 2012

Edelleen Flexor Hallucis Longus

Eli edelleen tuo sama vaiva vaivaa meikäläisen treenailua..

Jalka tuntuu välillä tosi hyvältä, mutta sitten palauttaa seuraavana päivänä tiukasti maanpinnalle ja välillä tuntuu että mennää jopa maanallekin, sen verta ketuttaa moinen kipuilu!!!

Sunnuntaina piti hölkkäillä pari tuntia, mutta ennen tunnin täyttymistä piti alkaa suunnistamaan kotia kohti jalan taas oireillessa.. Kai se rupeaa täyttämään sellaisen kroonisen jännekivun tuntomerkit, joten ihan heti ei varmaankaan tarvitse kivuitta treenailla...

No, toivottavasti torstain fyssari antaa enemmän selkoa tilanteesta ja ohjeita mitä EI PIDÄ TEHDÄ!! Siihen asti mennään kivun rajoissa ja hölkkäillään vaikka joka toinen päivä, kun sen toi koipi ihan selkeesti kestää...

Tästä mun blogista on muodostumassa melkoinen valitus ja vamma -aiheinen blogi, mikä ei tätä aloittaessa TODELLAKAAn ollut tarkoitus!! Toivottavasti nämä postaukset siirtyvät pikkuhiljaa kohti hyvänpäivän fiilistelyjä ja hyvien treenien ja kisojen puimisia, koska siihen tässä kumminkin pyritään!!


2 kommenttia:

  1. Mikko, pitäiskö sun hommata pyörä? Noi jalkavaivat ei ole kivoja...

    VastaaPoista
  2. Mikko, mulla on fillari!! Odotan vaan että lumet sulaisi ja pääsisi ajamaan noi duunimatkat!! Olen ajatellut myös sitä cyclocrossin hankintaa ja pyydän sulta sitten konsulttiapua sen puitteissa :)

    ja joo, jalkavaivat eivät ole kivoja!!!

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....