sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Ensimmäinen DNF koskaan ja uutta projektia tulille

Viime viikko oli siis kisaviikko, vaikka se nyt missään vaiheessa flunssan ja kaiken maailman tulehdusten takia silt tuntunutkaan missään vaiheessa. Päätin kuitenkin että starttaan sunnuntaina kisaan, lähden kevyesti liikkeelle ja kuulostelen miltä olo tuntuu kilometrien karttuessa.

No eihän se kivalta ja normaalilta tuntunut kun 4km kohilla alkoi yskittämään ja sykkeet olivat sen 10-15 pykälää korkeammalla kuin normaalisti.

Ajattelin tuossa vaiheessa, että juoksen 14km ja jään siitä kämpille, kun ikkunan alta kuitenkin juostaisiin.. noh, eihän mulla avaimia ollut, koska ne annettiin meidän porukan nopeimmalle, eli Tuomakselle, jonka piti sen 2.45 ja alle kuitenkin juosta... Eli 14km kohdalla uusi ajatus oli juosta puolikas, laittaa kellojen (4kpl) logit poikki ja hölkkäillä siitä sitten maalialueelle muita odottelemaan..

Ja näin myös teinkin. Puolikkaaseen saavuin n. 1h31min kohdilla. Homma seis ja juoksijanurani ENSIMMÄINEN 'DNF' oli tosiasia. Ikinä ennen ei ole juoksukisa jäänyt kesken. Nyt päätös oli oikea ja viisas. Näin olen ainakin itselleni uskotellut :D


Siitä sitten maalialueelle kolleegoita Tuomasta, Karoa, Hannua, Cagatayta ja Dmitriitä odottelemaan.. Kerekesin myös näkemään niin miesten (aika 2.05.XX) ja naisten (aika 2.19.XX) maaliintulot, kuten kaverini Juraj'n maaliintulon uudella PB-ajalla (2.46.XX).

Tuomasta ei vaan näkynyt, eikä Hannua, eikä ketään. Odottelin sinne 3.11.-3.12 välille ja lähdin sen jälkeen kävelemään kohti kämppää, jos joku olisi sinne asti jo livahtanut..

Team Suunto at Prague Marathon
Kerkesin Package drop mestoille, kun Tuomas hoiperteli takaa ohi.. Hän oli kantannut (vatsa) pahan kerran. alkuun 30km kahteen tuntiin ja sitten maaliin ajassa 3.16 jotain.. Hän oli todella pahassa kunnossa ja käveltiin/hölkkäiltiin siitä 600m kämpille, jossa Tuomas alkoi onneksi virkoamaan ja energiat taas uppoamaan..

Muut kolleegat juoksivatkin sitten uusia ennätyksiä Hannua lukuunottamatta. Karo juoksi 3.49, Dmitrii 3.38 ja Cagatay 3.55, hienoja ennätyksiä kaikki.

Prahassa vietettiin aikaa kisan jälkeen aina tiistaihin asti. Hieno, vanha kaupunki täytyy sanoa! Ruoka oli halpaa ja gluteenittomia vegesafkoja löytyi varsin kivasti myös :)
Myös AirBnB-kämppämme oli timanttia! Ihan keskustan ytimessä n. 250+ neliötä ja kaikille kuudelle oikein mukavasti tilaa nukkua ja oleilla :) Kämpän alakerrasta löytyi vielä oikein mukava ravintola Cafe Louvre ja kisan lähtö/maalialueelle oli kävelymatka (3-5min).

Nyt viikko kisan jälkeen alkaa kunto olemaan jo normaali ja juoksukin tuntunut ihan mukavalta taas n. 3vk kyntämisen jälkeen.

Seuraavaksi katse on suunnattu kohti Syyskuun lopun Berliinin maratonia ja sitä kohti alkaa treenit tässä ihan piakkoin. Palaan niihin asioihin sitten muutaman viikon kuluessa. Tai ainakin ennen kisaa ;)

Tasan 140 päivää näyttäisi olevan kalenterissa aikaa ko kisaan :)

Joten ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia juoksupettymyksiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....